Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

США самі собі вигадали 11 вересня!

Вежі Світового торговельного центру Америка підірвала сама. До такого висновку прийшла експертна група, у склад якої входять 130 інженерів та архітекторів з США. 11 вересня вони зібралися у концертному залі Окланду (штат Каліфорнія) й оголосили свою петицію до Конгресу США.

На їхнє переконання падіння веж-«близнюків» було «розробленим демонтажем» з використанням вибухівки, а не прямим наслідком тарану будівлі двома літаками з терористами-смертниками. Експерти підкріпили свої сенсаційні висновки детальним аналізом фото- та відеоматеріалів, численних свідоцтв очевидців.

Як зазначає член Американського інституту архітекторів Річард Гейджем, терористичні акти, які шокували США, завадили тоді логічно оцінити те, що трапилося.

«Ми повірили у міф про те, що вежі-«близнюки» впали через літаки. Сьогодні ж нам зрозуміло, що було здійснено професійний демонтаж з використанням вибухівки. Всім відомо, що така операція потребує складної схеми мінування. З урахуванням системи контролю, яка існувала у Торговельному центрі, важко уявити, що ці роботи могли без- перешкодно здійснювати терористи. Так ми доходимо жахливого висновку: теракт могли «зрежисувати» в урядових колах США», - заявив Гейджем.

За повідомленням інтернет-видань

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com