Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Історія, геополітика, конфліктологія: це все у журналі «Персонал»

Побачив світ восьмий номер журналу «Персонал», який вкотре приверне увагу читачів різноманіттям тематик.

«Україна як суб’єкт міжнародного права намагається творити самостійну зовнішню політику і розбудувати власну систему безпеки, вирішувати досить складні зовнішньополітичні завдання, продиктовані державними інтересами і фактором геополітичного положення в Європі», — стверджує кандидат історичних наук Людмила Чекаленко у статті «Чи сформувала Україна власну систему безпеки.

Враховуючи те, що на Україні розвивається Болонський процес, актуальним стає питання про місця аспірантури (докторантури) в загальній системі вищої освіти. Про особливості вирішення цього питання розповідається у статті Ольги Охременко «Вчені ступені та Болонський процес: проблеми та перспективи розвитку вітчизняної науки».

Конфлікт. Чи можна його врегулювати? Якщо так, то яким чином? На ці запитання відповідає Світлана Базіло у статті «Традиційні та інноваційні методи рішення конфліктів у діяльності державних службовців».

У рубриці «Економіка і політика» опубліковано закінчення статті Олександра Антонюка «Етнополітичний менеджмент: теоретичне обґрунтування та емпірична реальність», в якій автор розкриває основні задачі етнополітичного менеджменту як складової частини системи державного управління.

Павло Скоропадський — людина яка зіграла важливу роль у формуванні майбутніх українських військових сил. Детальніше про це можна дізнатися у статті Івана Петренко «Діяльність Павла Скоропадського з українізації частин російської армії у 1917 році».Окрім цього, читачі знайдуть цікаві матеріали щодо своїх професійних інтересів у сфері управління персоналом, менеджменту та бізнесу. І, звісно, дізнаються про всі події, які відбулися в Міжрегіональній Академії управління персоналом.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com