Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Мамоніти своїх не здають…

В одному з минулих номерів газети було опубліковано статтю Миколи Сенченка «Нові хрестоносці-мамоніти». Надійшло багато відгуків. Шкода, що нема можливості всіх їх донести до читача. Друкуємо один із них.

Із цікавістю прочитав статтю Миколи Сенченка «Нові хрестоносці-мамоніти», опубліковану в попередньому випуску тижневика «Персонал Плюс», про невмирущу католицько-жидівську експансію. Саме так: «католицько-жидівську»! Бо в давні віки католицькі і жидівські зверхники часом ворогували, але потім все «устаканилося»: взяли гору гроші, тобто юдейські принципи...

Католицькі поводирі, не афішуючи своїх стратегічних цілей, стали слухняними виконавцями волі «богообраних», наприклад, у глобалізації світу; цьому сприяли численні вояжі Папи Івана-Павла ІІ протягом його понтифікату.

Пригадується також ще одне яскраве підтвердження злуки між верхівками влади в католицькому і сіоністсько-американському світі (пишу про цю «злуку» саме таким чином, оскільки не секрет, що сіоністи панують у владних структурах США). Коли президентство Клінтона в США висіло на волосині (через сексуальний скандал з Монікою, юдейського походження), то на виручку йому з Риму до США було відряджено Папу Івана-Павла ІІ, візит якого не планувався, як це прийнято, заздалегідь. Одначе довелося «святому» старцю терміново перетнути океан, бо нижча палата американського Конгресу вже проголосувала за імпічмент Клінтону, а верхня палата-сенат готувалася до цього ж.

Факт зустрічі Папи зі скандалістом Клінтоном, тобто авторитет Папи, кинутий на відбілювання паскудника, було розпіарено всемогутніми юдейськими засобами інформації, і це зробило свою справу: в сенаті США забракло одного голосу (!) для затвердження імпічменту президенту, який вскочив у гречку.

А нині Клінтон, особливо його дружина, повчають американський народ і всіх інших легковірних, як йти праведним шляхом у світле майбутнє… Мамоніти, на жаль, живучі!

Василь Кузьменко,
професор

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com