Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Єврейські расисти нахабніють

Проблеми навколо МАУП — лідера національної вищої освіти — створюють, як вже давно стало зрозуміло, єврейські расисти, яким не подобається постійно виголошувана Академією правда про їхні злочини.

Бандитам також не подобаються ті, хто оприлюднює правду про їхню антисуспільну діяльність. Такі організації і таких людей вони також нещадно переслідують, навіть вбивають. Таким ж бандитськими методами діють і єврейські расисти, угруповання яких часто-густо очолюють саме кримінальні злочинці на кшталт Рабиновича. При цьому вони волають про «толерантність», під якою, очевидно, розуміють заборону на будь-яку критику їхньої злочинної діяльності.

Проти МАУП задіяно єврейсько-расистські сили з багатьох країн світу. Керують цією брудною компанією з сіоністського Ізраїлю через його міністерство внутрішніх справ та спецслужби, представниками яких в Україні насамперед є нинішні та колишні посли З.Калай- Клайтман, Бен Наомі, А.Азарі. Що являє собою єврейсько-расистська держава Ізраїль, свідчать постаті його керівників: прем’єра Шарона звинувачують у військових злочинах, а президента Коцава у сексуальних.

Своїм єврейсько-расистським колегам з Ізраїлю допомагають спецслужби та держдепартамент США, співробітницею якого була нинішня президентська дружина К.Клер-Чумаченко. Очевидно, її «зв’язним» є американський посол Тейлор, якого міжнародні аналітики характеризують як «фахівця з вбивства незалежних держав», тобто як політичного диверсанта. Матеріали про справжню сутність США, Ізраїлю та їхні расистські креатури в Україні оприлюднюють подібних до Чумаченко і Тейлор. Тому поширюються наклепи про найбільший український заклад, а потім вони друкуються на жидівсько-американських сайтах Держдепу США. Тобто люди, які жирують на українських землях, нічим іншим, окрім свідомого паплюження іміджу українських організацій, не займаються.

Єврейські расисти, що заполонили сьогодні Україну, масово пишуть заяви до правоохоронних органів проти МАУП, свідомо і нахабно оббріхують вищий навчальний заклад, звинувачують у неіснуючих злочинах. Саме вони, з огляду на все, змусили неукраїнське керівництво Міносвіти приймати протиправні рішення стосовно МАУП. Сьогодні всі ці злодійські рішення скасовано у судовому порядку.

Ізраїльсько-американське жидівство підняло свої расистські організації у багатьох країнах, де працюють філії МАУП. Там теж використовуються традиційні для них методи брудної боротьби: брехня, наклепи, провокації, доноси. Тобто жидівські расисти у всіх країнах їхнього перебування однакові. Так вони сьогодні діють проти МАУП в Ізраїлі, США, Болгарії, Польщі, Україні та інших країнах, демонструючи тим самим, що все написане про них у «Сіонських протоколах», «Катехізисі єврея у СРСР» та багатьох інших подібних документах, є стовідсотковою ПРАВДОЮ. Аби в цьому переконатися, треба уважно слідкувати за подіями навколо МАУП, прожектор якої і надалі висвітлюватиме жидівсько-расистських тарганів.

Вл. інф.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com