Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Дії міністра - неприпустимі

Прем’єр-Міністрові України
В.Ф.Януковичу

Президентові України
В.А.Ющенку

Голові Верховної ради України
О.О.Морозу

Шановні високопосадовці!

Звертаємося до Вас як до обраних народом людей, які зобов’язані забезпечувати належний у державі порядок і дотримуватися законів.

Міністр освіти С.М.Ніколаєнко, який є членом Соціалістичної партії України, членом Уряду України, людиною, близькою в певних питаннях до Президентського оточення, грубо нехтуючи Конституцією і законами України усіляко ухиляється від виконання судових рішень щодо видачі випускникам Міжрегіональної Академії управління персоналом 2005/2006 навчального року дипломів.

Переховуючись від державних виконавців, він, тим не менше, ініціює кампанію дискредитації Академії, судових органів України шляхом поширення різних заяв і звернень прес-служби МОН, в яких у викривленому світлі висвітлюється позиція МАУП, рішення судових органів і законодавство України.

Такі дії цього держпосадовця є неприпустимими. Вони не тільки протизаконні, а й глибоко аморальні, що свідчить про певну кризу у партійно-політичному і державному середовищі.

Про який шлях до Європи може йти мова, коли член керівництва СПУ, яка похваляється своєю участю у Соціалістичному Інтернаціоналі, член Уряду ігнорує закони, суди, правоохоронні органи України, права і інтереси тисяч людей і поважних організацій. Про який правопорядок у державі може йтися, коли на посаді «Головного педагога і вчителя» України перебуває брехлива і закононеслухняна людина, а його керівники, м’яко кажучи закривають на це очі.

Перспектива цієї, з дозволу сказати, особистості, зрозуміла кожному. Але крім цієї особи, є інтереси людей і держави і Ви їх не можете ігнорувати.

Тому ми, в черговий раз, закликаємо Вас вплинути на цю ситуацію і надати сприяння громадянам України, які є випускниками Академії, отримати зароблені і заслужені ними документи, зобов’язавши чиновників Міносвіти виконати свої службові обов’язки і судові рішення.

Щокін Г.В.,
Голова Наглядової Ради,

Головатий М.Ф.,
ректор

Ярошенко С.Ф.,
Голова Ради трудового колективу МАУП

Кухар М.А.,
Голова студентської ради МАУП

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com