Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Відрізали світло

На адресу нашої газети надійшов лист від Зозулі Ігоря Володимировича про те, що інваліду ІІ групи, учасниці ВОВ відрізали світло. Орфографію та стилістику збережено.

Дякую шановній редакції «Персонал плюс», що я маю можливість зі сторінок газети звернутися до працівників Прилуцького РЕМ.

Як могло статися, що за заборгованість у 24 (!) гривні перерізали дроти електропостачання Чокол Ніні Олександрівні, що проживає по вулиці Незалежності, 46 в с. Мала Дівиця Прилуцького району Чернігівщини? Жінці віком 81 рік, учаснику Великої Вітчизняної війни, ветерану праці, яка все життя вчила дітей мові і літературі, інваліду ІІ групи, дружині інваліда ІІ групи війни, який пройшов три фронти Великої Віт­чизняної? Питаю Вас не в юридичній, а в етичній площині?

Невже настали ті страшні часи, коли покоління похилого віку не сприймається як власні батьки, яким досить хоча б маленької уваги, одного вічливого запитання перед тим, як приймати якесь рішення? Чи українці вже починають міркувати і від­чувати не як українці, а як ті, що віками мріють знищити все українське? Невже ви забули, що ці старенькі люди — наше з вами коріння? Невже забули, що люди, які ображають і холодно нехтують своїм корінням, не можуть мати майбутнього! Бо це генетична зрада. Схаменіться, люди добрі, згадайте своїх стареньких родичів…

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com