Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

І що? А нічо!

На інтернет-сайті «Главред» з’явилося вбивче повідомлення. Ліпший друг ізраїльського посла і неприхований юдей Черновецький поклав око на приміщення… Інституту філософії НАН України. Ще б пак! Вулиця Трьохсвятительська, саме серце Старого Києва — між Михайлівським собором і пам’ятником Володимиру Хрестителю. Звісно, істоті з інтелектом бабуїна, що випадково застрибнула в крісло мера, ніяка філософія не потрібна, навіть якщо цією філософією керує слухняний шабес-гой. Нічого особистого — тільки бізнес!

Офіційного повідомлення, звісно, ще немає. Але ріелтори вже рекламують квартири у майбутньому елітному комплексі, в який перероблять нинішній академічний інститут. Ціна за скромні двокімнатні покої — від 600 тисяч до 2-х мільйонів доларів.

Не будемо довго розводитися, що самі євреї дали хороший урок тим, хто в гонитві за ізраїльськими грантами та солодкими сіоністськими обіцянками не бачить світу, в якому він живе. Поставимо лише одне риторичне запитання: Чи зрозуміють, нарешті, наші ожидовілі землячки, що настала їхня черга?

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com