Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Диявольщина

Елтон Джон танцював на роялі, Сердючка поривалася співати з ним дуетом, Кучма давав перцю з Повалій, а бабка Параска назвала все це «диявольщиною». На суботній безплатний концерт легендарного Елтона Джона прийшли близько 200 000 людей.

Шоу почалося на мінорній ноті: перший номер — композиція Funeral for a Friend («Похорони друга»). Але вже під час наступної пісні The Bitch іs Back («С…ка повернулася») 60-річний Елтон збадьорився, вскочив на рояль і зробив кілька танцювальних «па»! Першу половину концерту глядачі сприймали стримано: виконувалися не найвідоміші пісні початку 70-х (перший віце-прем’єр Микола Азаров пішов з VIP-ложі одразу після пісні про «с…ку»). Але варто було заспівати хіт кінця 80-х Sacrifice, як Майдан вибухнув, і емоції не втихали до кінця.

У VIP-зоні, яка об’єднала представників всіх політичних сил, також не приховували захоплення. Віктор Ющенко та Катерина Чумаченко розгойдувалися у такт, Віктор Пінчук танцював з Оленою Франчук, Нестор Шуфрич з сином підспівували, а Леонід Кучма, попри присутність Ігоря Ліхути, обіймав Таїсію Повалій, яку посадив поруч з собою. Перед тим, як сісти у свій «Мерседес», Кучма довго про щось домовлявся з російським послом Віктором Черномирдіним. Серед російських гостей був і головний редактор «Руского Ньюсвіку», тележурналіст Леонід Парфьонов.

Запалював і міністр оборони Анатолій Гриценко, витанцьовуючи зі своєю дружиною, відомою журналісткою Юлію Мостовою.

Елтон Джон — один з найвідоміших гомосексуалістів і сіоністів, однаково гаряче пропагує єврейський расизм і педерастію. Великою мірою винні за поширення на Землі СНІ­Ду, престарілі та багаті педерасти створюють різні фонди та влаштовують благодійні концерти. В Україні цим займаються дочка та зять Л.Кучми — В.Пін­чук та О. Франчук. Що підтримували на концерті В. Ющенко і
К. Клер-Чумаченко, а також міністр оборони А. Гриценко зі своєю дружиною з «Дзеркала тижня» Ю.Мостовою — сіонізм чи гомосексуалізм — невідомо. Можливо, і те, і інше. Як мовиться, походження зобов’язує.

Таки мала рацію лубочна «бабка Параска» — все це явна, потворна до огиди диявольщина разом з ющенками, кучмами, мостовими, пінчуками та франчуками. До блювоти!

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com