Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

То, може, пора вже громити філії «Правексу»?

Бандитська влада діє, зрозуміло, і бандитськими методами. Наприклад, з приходом до влади в Києві єврея Черновецького та його єврейської команди на київських вулицях здійснюється викрадення приватної власності. Йдеться про автомобілі, які без судового рішення вивозяться невідомо куди вантажівками з підйомними кранами. В пресі були повідомлення, що такі дії неадекватного оточення є протиправними. Але Черновецький, хоча і називає себе юристом, очевидно, із законом не дружить. Завтра, можливо, саме таким чином, як вивозяться приватні автомобілі, може бути запроваджено і виселення з приватних квартир та будинків. У цієї мерської команди все можливо. Не сподобався, наприклад, єврею Черновецькому книжковий кіоск з українською літературою, він і дає наказ знести його. Тими ж самими вантажівками — «евакуаторами». Забуває заправський єврейський расист та погромник просту народну мудрість: як гукнеться — так і відлуниться.

Може, минути зовсім мало часу і Черновецький зі своїми расистсько-кримінально-психіатричними вихватками так набридне киянам та гостям столиці, що полетить геть разом зі всією своєю жидівською зондер-командою. Тоді, очевидно, настане час і «Правексу» з його численними філіями. А що? Приклади погромів нині показав у Києві сам Черновецький.

Власна інформація

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com