Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

І серйозні, і цікаві — всі статті у «Персоналі»

Побачив світ черговий номер журналу «Персонал», який традиційно приверне увагу читачів розмаїттям тем. Зокрема, статтею ректора Міжрегіональної Академії управління персоналом Миколи Головатого. У ній відомий науковець розмірковує про перспективи розвитку Академії, яка недавно відсвяткувала своє 18-річчя.

Звісно, Академія порівняно з іншими вищими навчальними закладами зі світовою славою, столітніми традиціями робить лише перші кроки, але вона має велике майбутнє. Адже нині про цей заклад знають далеко за межами України, оскільки тут навчаються студенти з більш як 20 країн. Головне ж, на думку ректора, для розвитку освітянської галузі необхідне державницьке розуміння того, яку освіту ми хочемо і повинні мати. «Постання нової системи освіти можливе, коли є нові, інноваційні навчальні заклади, що мають зовсім інший рівень інноваційної культури. Така культура не зводиться лише до суми знань, але передбачає нову якість навчального прогресу, кардинальні, базові перетворення у змісті, формах і методах навчання і виховання, в управлінні навчальними закладами, у переведенні його з режиму простого функціонування в режим постійного прогресивного розвитку, самовдосконалення», — пише Микола Головатий.

Українська держава зацікавлена у всебічному розвитку багатостороннього економічного співробітництва з регіональними і субрегіональними структурами. Зокрема, ГУАМ, ОЧЕС. Такий висновок робить кандидат історичних наук, доцент Київського Національного університету імені Тараса Шевченка Людмила Чекаленко у матеріалі «Українські проекти на пострадянському просторі».

Наскільки впливає громадська думка на процес управління розвитком держави у так званих демократичних країнах і наскільки це можливо в Україні, досліджував Олександр Дмитренко.

Журнал «Персонал» постійно відкриває своїм читачам все нові й нові факти про страшне лихо, що спіткало українців — Голодомор. І хоча дехто з політиканів доводить, що нічого такого не було, архівні документи свідчать про інше. У статті «Світ визнав Голодомор 1932 — 33 років в Україні етнічною війною проти українського народу» автор Світлана Бойко на підставі конкретних фактів доводить, що це був саме геноцид українців.

У рубриці «Пізнавальні бесіди» журнал публікує продовження статті відомого ізраїльського дисидента Ісраеля Шаміра «Єрусалимський синдром», присвяченої темі боротьби з сіонізмом. Також у цій рубриці представлено матеріал Андрія Гольцова «Сучасний світовий порядок: моральні принципи й аморальна сутність». Автор розмірковує над тим, що через підміну понять нині у світі склалася напружена ситуація, яка загрожує перейти у стадію регіональних військових конфліктів. Боротьба з удаваною «ісламською загрозою» — це не що інше, як вигадка певних латентних структур. Що це саме так, ми можемо пересвідчитися і зі статті відомого американського публіциста Девіда Дюка «Як ізраїльський тероризм і американська зрада спричинилися до атак 11 вересня», закінчення якої публікує журнал «Персонал».

Окрім цього, читачі знайдуть цікаві матеріали у сфері управління персоналом, менеджменту та бізнесу. І, звісно, дізнаються про всі події, які відбулися в Міжрегіональній Академії управління персоналом завдяки традиційній рубриці «Новини Академії». Отже, приємного Вам читання!

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com