Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Темний бік імміграції

— 85% засуджених за згвалтування в Швеції — це іммігранти або діти іммігрантів.

— 82% молодиків, які 2004 року постали перед судом у Данії, були іноземного походження.

— 65% визнаних винними у згвалтуванні в Норвегії класифіковано як незахідні іммігранти; у 80% випадків їхніми жертвами були норвежки.

— 55% ув’язнених 2004 року в Голландії були іммігрантами; принаймні 30% ув’язнених походять з територій з небілим населенням. Цен-тральне Бюро Статистики (CBS) стверджує, що 9% заарештованих народилися в Суринамі, близько 9% — з голландських Антильських островів та Аруби, 7% — марокканці та 5% — турки.

— 50% злочинців у більшості регіонів Італії — нелегальні іммігранти.

— 47% ув’язнених у Данії за важкі злочини, такі як вбивство, спроба вбивства та згвалтування, походять з іммігрантського середовища.

— 40% усіх бельгійських ув’язнених у 2005 році були іммігранти з країн третього світу; найчисленніші з них — марокканці, алжирці та турки.

— 40% усіх злочинів у Росії в 2003 році офіційна влада приписує іммігрантам, переважно з країн, що розвиваються.

— 30% усіх серйозних злочинів, скоєних на Кіпрі, були з участю іноземців. Біженці «надмірно представлені» в цій статистиці.

— 25% ув’язнених у Данії — або іммігранти, або їхні прямі нащадки.

— 25% усіх злочинів у Швеції за 1997 — 2001 рр. скоєно іммігрантами.

За підрахунками Національної ради з питань запобігання злочинності, іммігранти в Швеції в чотири рази ймовірніше будуть схоплені за вбивство або розбій, аніж корінні шведи. Також утричі ймовірніше за нанесення тілесних ушкоджень та уп’ятеро ймовірніше за сексуальні злочини.

Матеріали підготувала
Дарія Ірпінська

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com