Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

МКА — офіційний партнер конкурсу

Недавно в Києві відбувся перший Всеукраїнський конкурс «Кращий інвестиційно-будівельний проект 2007 року», організований компанією «Вега Консалтінг» у співпраці з Торговельно-промисловою палатою України, Укрпромбанком та Українською асоціацією інвестиційного бізнесу.

Фіналісти конкурсу презентували свої інвестиційно-будівельні проекти перед широкою аудиторією потенційних інвесторів, серед них — най­більші фінансово-інвестиційні компанії України, провідні банківські установи й фінансові групи, холдинги, приватні інвестори тощо.

Мета конкурсу — об’є­ктивна оцінка існуючих практичних схем залучення інвестицій у спорудження житлової та комер­ційної нерухомості, сприяння у пошуку потенційних інвесторів для фінансування будівництва найбільш привабливих будівельних проектів.

Вперше у роботі цього впливового форуму як офіційний партнер виступила Міжнародна Кадрова Академія. Компетентне журі, до якого також входили представники МКА, визначило переможців та призерів конкурсу в чотирьох номінаціях.

Переможцем у номінації «Кращий інвестиційний проект у сфері спорудження комерційної нерухомості» визнано інвестиційній проект будівництва об’єктів централізованого водопостачання і водовідведення курорту Кирилівка, поданий ЗАТ «Славутич-Інвест» (Запорізька область).

Враховуючи велике соціальне значення проек­ту для подальшого розвитку курортної зони Приазов’я, а також виявлені під час його підготовки високий професіоналізм у створенні ефективного управлінського механізму представники компанії «Славутич-Інвест» отримали нагороду МКА — золоту медаль «За ефективне управління».

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com