Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Ющенко — Туркменбаші, Рудьковський — базарна баба, а Балога — дійсний керівник СБУ

Такими оцінками обмінялися в телеефірі міністр транспорту Рудьковський та керівник президентського секретаріату Балога. Соціаліст Рудьковський, зокрема, зазначив, що «Ющенко за рік перетворився з демократа на Туркменбаші». Ці висловлювання є подовженням скандалу, який виник у зв’язку із запрошенням Рудьковським до України представників туркменської опозиції. Ющенко, який разом з Бушем та Кацавом підтримує будь-які опозиційні угруповання в Білорусі та на Кубі, чомусь не сприйняв «демократичних ініціатив» свого недавнього помічника Рудьковського, навіть вимагав його відставки. На догоду шефа Балога, за повідомленнями Рудьковського, одразу дав відповідне розпорядження СБУ, чим порушив, як і Рудьковський, чинне законодавство.

Усі ці недолуго-скандальні дії нинішніх високопосадовців вкотре засвідчують суцільний примітивізм та містечковий менталітет неукраїнської влади, яка, крім огиди, нічого іншого не викликає. Це однаковою мірою стосується і Ющенка, і Балоги, і Рудьковського.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com