Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Студенти МАУП дітям сиротам

Ось вже шостий рік поспіль студенти Президентського університету Міжрегіональної Академії управління персоналом проводять благочинні акції у місті Березань для трьох сотень дітей-сиріт з понад 12 дитячих будинків та шкіл-інтернатів.

А все розпочалося на зламі тисячоліть, коли співробітники департаменту позанавчальної роботи звернулися до студентів Академії з пропозицією допомогти обездоленим діткам. Благочинну акцію одразу підтримав голова Наглядової ради МАУП Георгій Щокін та виступив з ініціативою приймати дітей-сиріт на безоплатне навчання. З тих пір до лав найбільшого навчального закладу України щороку приймають на безоплатне навчання 17 дітей-сиріт, повністю забезпечуючи їх усім необхідним, а головне — дарують дітям відчуття материнської опіки та турботи.

Вже традиційно до новорічних свят та Великодня, за сприяння студентської ради Академії, студенти-волонтери приїздять до позбавлених батьківської опіки дітей, що чекають гостей з великим нетерпінням, з веселими концертними програмами, театральними виставами, даруючи дітям солодощі, теплий одяг та повсякденні речі, а головне — сердечну радість.

Метою проведення таких благочинних акцій для студентів МАУП та департаменту позанавчальної роботи є необхідність виховувати в підростаючого покоління почуття милосердя та заохочувати до меценацтва, на засадах турботи та взаємодопомоги.

Отож закликаємо вас не бути байдужими до проблем дітей, які потребують допомоги, адже усі ми — діти України.

Вл. інф.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com