Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Боруха Мойсеєва нагородили «мезузою»

Як повідомила агенція News ru Israel, недавно у ізраїльському парламенті (Кнесеті) настало стовпотворіння, коли сюди з’явився російській співак Борис (Борух) Мойсеєв. Його запросили для вручення нагороди – срібної мезузи (євр. — одвірок). За юдейським вченням, ритуальний предмет, який прикріплюють на двері, означає відданість юдейським заповідям, святість і є ознакою належності до вибраного народу. Розчулений Борис-Борух подякував: «Я радий, що мене привели сюди, моя мама пишалася б своїм сином – простим єврейським хлопчиком з Могилева…»

Що ж, достойний одвірок — достойному герою.

До речі, недавно Борис Мойсеєв відвідав Україну, де записав у дуеті з популярним естрадним співаком Кузьмою пісню «про красиву жіночу історію». В одкровеннях для преси «простий єврейський хлопчик» розповів про свою любов до простих людей, зауваживши чомусь, до слова, що у Запоріжжі в нього є гарний друг — губернатор Червоненко, з яким давно дружить. А ще, що на Новий рік він неодмінно засмажить курку і… свиню.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com