Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

МАУП працює без порушень

Керівникам обласних
податкових адміністрацій

Порушуючи чинне законодавство, заступник міністра освіти і науки України М.Степко і начальник Управління ліцензування та акредитації В.Шинкарук направляють в податкові органи незаконний наказ від 06.10.06 № 2128 і витяг з рішення Державної акредитаційної комісії від 26.09.06 про «анулювання» ліцензії 26 відокремленим структурним підрозділам МАУП.

Направляємо для відома наше звернення від 25.10.2006 р. на адресу обласних рад, обласних державних адміністрацій, обласних прокуратур, обласних управлінь вну-трішніх справ.

Крім того, що цей спір розглядається в установленому законодавством порядку, Комітет з питань освіти і науки Верховної Ради України на засіданні 09.11.06 ухвалив рішення про створення тимчасової слідчої комісії з розгляду проблем у галузі освіти, зокрема відносин між МОН і МАУП, і звернувся до Голови Верховної Ради про затвердження такого рішення на засіданні ВР і рекомендував сторонам конфлікту утриматися від подальшого його поглиблення.

Під час перевірки МАУП спеціалізована податкова інспекція з роботи з великими платниками податків у Києві порушень ліцензійних умов діяльності не виявила.

Звернення працівників міністерства в регіони є необгрунтованим, не-об’єктивним, незаконним і провокаційним, що буде відображено у відповідних позовних заявах.

Секретар Наглядової ради МАУП
В.Короткін

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com