Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Про порушення кримінальних справ проти громадянина Ющенка Віктора Андрійовича

Генеральному прокуророві України
О.Медведьку

Згідно з повідомленнями багатьох вітчизняних ЗМІ (зокрема телеканалу УТ-1), громадянин Ющенко Віктор Андрійович, який обіймає зараз посаду Президента України, виступаючи на Міжнародному медіа-форумі «Україна на інформаційній мапі світу» 15 листопада ц.р., прокоментував проблему ксенофобії. Зокрема, він заявив: «Що ж до неадекватної діяльності в цьому питанні МАУП, як ви знаєте, у відповідь на закиди, які звучали від цілої низки громад, я дав відповідні доручення СБУ, Міністерству освіти і науки провести вивчення цих фактів і запропонувати дії, які могли б зняти цю проблему. По тих закладах, де під­твердилося проведення негармонізованої політики щодо певних національних меншин, було скасовано ліцензії на проведення навчального процесу. Цим жестом ми хотіли сказати, що незалежно від того, про який навчальний заклад йдеться, Українська держава активно реагуватиме на ці прояви».

Таким чином, президент В.Ющенко прилюдно заявив про зловмисне використання свого високого службового становища для політичних репресій та злочинного перешкоджання законній діяльності Міжрегіональної Академії управління персоналом, підтвердив, що саме за його протиправною вказівкою було анульовано ліцензії в регіональних підрозділах МАУП за надуманими ідеологічними мотивами. При цьому на сайті офіційного інтернет-представництва Президента України 16 листопада ц.р. з’явилася така інформація: «Коментуючи факти нетерпимості до євреїв у Міжрегіональній Академії управління персоналом, Президент зауважив, що дав відповідне доручення Службі безпеки України, Міністерству освіти України». Цією інформацією, по-перше, підтверджується факт злочинної змови високопосадовців проти українського навчального закладу, а, по-друге, свідомо поширюються наклепницькі заяви проти цього ж закладу.

Жодних «фактів нетерпимості до євреїв у МАУП» немає, і це особисто знає президент В.Ющенко, оскільки він працював у МАУП директором одного з її навчальних інститутів доволі тривалий час. У виданнях МАУП міститься критика ідеології міжнародного сіонізму, який визнано ХХХ Генеральною асамблеєю ООН формою расизму та расової дискримінації. Ізраїль, де сіонізм прийнято як державну ідеологію, вважається абсолютною більшістю населення країн Європи, згідно з міжнародними соціологічними дослідженнями, найбільшою загрозою сучасному світу. Ізраїльський професор Із. Шахак, ізраїльський правозахисник Із. Шамір, лідер харківської юдейської громади Е.Ходос, американський рабин Із. Вайз, як і багато інших євреїв, вважають сучасний єврейський фашизм у формі сіонізму та Хабаду найстрашнішим злом сучасності. Саме проти поширення цього чужинського зла в Україні і виступають видання МАУП. Загальновідомо, що всі судові позови у звинуваченнях Академії у ксенофобії, антисемітизмі та інших вигаданих проти­правних діях МАУП виграла. Це офіційно засвідчено іменем України всіма судовими інстанціями, включаючи Верховний Суд України.

Не маючи законної змоги інспірувати проти МАУП судові переслідування за правдиву критику загрозливої ідеології сіонізму та Хабаду, президент В.Ющенко, як випливає з його публічного зізнання, використав своє службове становище, аби залучити до злочинної змови голову СБУ І.Дріж­чаного та міністра освіти С.Ніколаєнка. У результаті упереджених перевірок, які проводилися з численними порушеннями чинного законодавства, мі­ністр Ніколаєнко безпідставно анулював ліцен­зії для 30 регіональних підрозділів МАУП та відмовив у видачі дипломів державного зразка 4 655 випускникам МАУП, які вже склали державні іспити. СБУ, за нашими даними, також проводить якісь таємні операції проти МАУП, виконуючи, очевидно, доручення президента В.Ющенка. Це є прямим порушенням прав людини, свободи слова і думки, права поширення інформації та висловлювання своїх переконань, що гарантується Конституцією України та Загальною декларацією прав людини ООН.

Таким чином, президент В.Ющенко, який за своєю посадою є гарантом Конституції України, зловмисне порушує Основний Закон нашої держави, використовує своє службове становище в злочинних цілях, навмисно перешкоджає законній господарській діяльності та створив організовану групу для протиправного переслідування МАУП за ідеологічними мотивами, що підпадає під дію відповідних статей Кримінального кодексу України.

Такі дії президента В.Ющенка зумовлені, на нашу думку, тим, що він є прихильником загрозливої ідеології сіонізму, тобто носієм засудженого ООН єврейського расизму. Наприклад, він регулярно відвідує хабадські синагоги (зокрема відомого кримінального злочинця В.Рабиновича), систематично бере участь у юдейських святах, з’являється публічно у юдейській кипі тощо. Серед найближчого оточення президента займали або займають високі державні посади Порошенко, Червоненко, Рибачук, Безсмертний, Зварич, Бондар, Яценюк, Чалий, Беспалий, Черновецький, Пасхавер, Третьяков, Кантор, Луценко, Гриценко, Мартиненко та багато інших переважно єврейського походження. Призначення президентом Ющенком майже виключно представників однієї невеликої національної меншини є грубим порушенням Конституції України і одним з найбільш характерних проявів єврейського расизму.

В.Ющенко діє в цьому напрямі не один, він, як повідомляється в багатьох ЗМІ, виконує вказівки ізраїльського лобі в США. Цьому сприяє, судячи з усього, його нинішня дружина Кетрін Клер Чумаченко — колишня спецпомічниця держсекретаря США (спорідненої з ЦРУ структури). Як відомо, і колишня держсекретар США Олбрайт, і її спецпомічниця Чумаченко мають спільне єврейське походження. До того ж Олбрайт відома як агресивна сіоністка. «Вражає насамперед те, — повідомляє один з дописувачів щотижневика «Персонал Плюс», — якщо на керівну службу до підрозділів Збройних Сил України звичайній людині можна потрапити лише після ретельної перевірки її самої, її родичів та близького оточення щодо зв’яз­ків з іноземцями, то Віктор Андрійович як головнокомандувач має за дружину американку. І не просто американку, а екс-працівника Держдепартаменту Сполучених Штатів Америки. Катерина Ющенко (по матері має єврейське коріння) ще не отримала громадянства України, коли її чоловік став головнокомандувачем і отримав доступ до державних таємниць найвищого ступеня» (див: О.Дзюба. Змова легіонерів // Персонал Плюс — 2006. — № 41).

Таким чином, йдеться про можливу зраду Бать­ківщини нинішнім президентом В.Ющенком. Це підтверджується й іншими фактами. Наприклад, в американській пресі (зокрема в «Нью-йорк таймс») з’являються статті, де стверджується про зв’язки ліде­рів помаранчевої команди з керівниками СБУ та американськими спецслужбами із залученням посольства США в Україні. Особливу роль у цих публікаціях приділяють колишньому голові СБУ І.Смєшку та нинішньому голові І.Дріж­чаному. Прикметно, що свого часу проти Смєшка (нині він радник голови СБУ Дріж­чаного) було порушено кримінальну справу за зраду Батьківщини на користь США. Саме такі люди допомагали Ющенку прийти до влади. Коли він досяг свого, то на керівні посади було призначено невідповідні державним інтересам особи:

— міністр транспорту Червоненко розпочав свою кар’єру з гучного скандалу про хабар в 3 мільйони доларів;

— секретар РНБО Порошенко також був змушений піти з посади внаслідок корупційного скандалу;

— міністр оборони Гриценко, який навчався в США, звинувачується у розкраданні понад 6 мільярдів державних коштів та зумисному знищенні боє­здатності Збройних Сил України;

— міністр освіти Ніколаєнко, згідно з перевірками Рахункової палати України, розтринькав майже 1 мільярд гривень з Держ­бюджету та провадить цілеспрямовану роботу з руйнації системи вищої освіти України (за оприлюдненими даними заступника міністра освіти Степка заплановано за п’ять років скоротити кількість українських ВНЗ до 48, тобто 1 ВНЗ та 1 мільйон населення).

Сам президент Ющенко, попри суспільну думку, прагне всіма засобами втягнути Україну до НАТО та запровадити продаж української землі. Усі ці дії, на наше переконання, свід­чать про зраду державних інтересів України та її планове нищення на догоду носіїв ідеології сіонізму та секти Хабад, з якими пов’язана президент­ська родина. Наприклад, як повідомлялося в ЗМІ, за оборудки з «РосУкренерго» на американські рахунки президентської родини надійшло 1 мільярд 200 мільйонів доларів. За названими схемами, на думку багатьох аналітиків, стоїть один з лідерів між­народної єврейської мафії С.Могилевич. Саме він, за багатьма повідомленнями, фінансував прибуття матері Чумаченко на президентську інавгурацію.

Крім того, згідно з повідомленнями закордонних джерел інформації, від часу обрання Ющенка на президентську посаду США виділили більш як 1 мільярд доларів на під­тримку проамериканського курсу. Де поділися ці гроші, на що їх ви­користано і чи не є це го­нораром за зраду Батьківщини? Очікують відпо­віді і запитання щодо гучної афери з банкрутством банку «Україна», до якої вважаються причетними брати Віктор та Петро Ющенки (див. журналістське розслідування: І.Семененко, І.Іванченко «Банк «Україна»: справа честі». — К., 2006 — 32 с.).

Усе викладене вище спонукає нас звернутися до Генерального прокурора України з проханням порушити кримінальні справи проти громадянина Ющенка Віктора Андрі­йовича, який нині обіймає посаду Президента України, за наступними статтями Кримінального кодексу України:

— зрада Батьківщини;

— створення організованої групи з протизаконного переслідування МАУП;

— злочинне використання службового становища та зловживання владою;

— перешкоджання законній діяльності Міжре­гіональної Академії управління персоналом.

За дорученням Президії Національної ради
Української Консервативної партії
Георгій Щокін,
голова УКП та Наглядової ради МАУП
16 листопада 2006 р. Київ

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com