Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Гриценко звинуватив завгоспа Мороза у корупції

Міністр оборони України Анатолій Гриценко з трибуни парламенту під час звіту звернувся до голови Верховної Ради України Олександра Мороза щодо необхідності звіль­нення Дмитра Рудковського з посади керівника Управління справами апарату парламенту.

Як передає кореспондент УНІАН, за словами А.Гриценка, Д.Рудковського призначено на посаду міністра оборони 4 лютого 2005 року, а 3 лютого 2005 року було роздано тисячі гектарів землі в Києві, Балаклаві та Харкові. «Хто це зробив? Я вам скажу, якщо хочете почути. Це зробив шановний пан Рудковський, не міністр транспорту, а той, хто зараз керує управлінням справами ВР», — наголосив міністр. Він зазначив, що до того часу, поки Олександр Мороз не звільнить Д.Рудковського з цієї посади, він не повірить у те, що фракція соціалістів хоче з цим боротися.

Він наголосив, що передав усі матеріали з цього приводу в Генеральну прокуратуру і «особисто Корняковій (йдеться про заступника Генпрокурора Тетяну Корнякову) — нуль реакції».

Гриценко зазначив, що ніхто його не може звинуватити в корупції (це було сказано у відповідь на звинувачення народного депутата України з фракції Партії регіонів Людмили Кириченко), що саме цей народний депутат (Л.Кириченко) має особисту зацікавленість та економічний інтерес щодо підпри­ємства «Укрвійськбуд». «У мене немає до нього особистого інтересу, а у вас є», — наголосив А.Гриценко, звертаючись до Л.Кириченко. Він сказав, що надходила велика кількість запитів з приводу цього підприємства. «Ви приховуєте і прикриваєте своїми вже десятками бюджетних запитів пана Сергія Гарячова, який зараз у розшуку, проти якого порушена кримінальна справа, і який, кажуть, переховується у вас, на Панаса Мирного у вашій громадській приймальній», — звинуватив цю особу Гриценко, додавши до всіх її гріхів ще й «розбазарювання коштів на свою сім’ю». Насамкінець він зазначив: «Якби у нас були справді правоохоронні органи, то вони б перевірили всю цю ситуацію і розібралися з цими питаннями».

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com