Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Хто підтримує агресора?

Заява Президії Національної ради Української Консервативної партії щодо антисемітської діяльності МЗС України

Останнім часом зовнішня державна політика, яку організовує і координує Міністерство закордонних справ України на чолі з Б.Тарасюком та В.Хандогієм, набуває дедалі більше рис і властивостей, що мають ознаки виразної антисемітської діяльності. Наприклад, після відвертої і зухвалої агресії Ізраїлю проти Лівану, який заселений абсолютною більшістю арабів-семітів, державна влада запросила в українські санаторії молодих громадян держави-агресора, а справжніх семітських дітлахів з Лівану залишила поза увагою. І це в той час, коли міжнародними організаціями, включаючи ООН, було встановлено застосування Ізраїлем забороненої міжнародними угодами зброї. В результаті масованої ізраїльської агресії була зруйнована соціальна інфраструктура Лівану, загинули тисячі жінок і чоловіків, їхні діти залишилися сиротами. Це семітські діти і нехтування допомогою їм з боку державної влади на користь агресора має всі ознаки антисемітської діяльності на державному рівні.

Крім того, під час злочинної агресії Ізраїлю проти Лівану в Києві за підтримки державної влади відбувся масовий захід маргінальних організацій на захист агресора, який щодня вбивав ліванських семітів — дітей, жінок, старих. Цей мітинг створював у міжнародної спільноти враження, що українське суспільство є антисемітським і підтримує ізраїльські вбивства ліванців, хоча насправді в Україні переважна більшість людей виступає проти будь-якої агресії і з повагою ставиться до арабського світу. Таким чином, державна влада, зокрема МЗС України, за допомогою маргінальних організацій створила викривлене уявлення про українське суспільство. Оскільки цей провокативний масовий захід був спрямований на захист Ізраїлю і проти його жертви — семітського Лівану, то він має ознаки спланованої антисемітської акції. МЗС України не заявило жодного протесту з цього приводу і тим самим розділило відповідальність з маргінальними організаціями за вчинення масових антисемітських дій.

Президія Національної ради Української Консервативної партії звертає увагу міжнародної громадськості, представників іноземних держав і своїх співвітчизників на неприпустимість віддавання переваги в зовнішній державній політиці будь-кому за расово-етнічними ознаками і рішуче виступає проти державного антисемітизму, спрямованого проти арабського світу. Така політика жодним чином не відображає настроїв українського суспільства і є за своєю суттю провокативною, ворожою, безперспективною.

За дорученням Президії Національної ради Української Консервативної партії
Георгій Щокін, голова УКП

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com