Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

«СТОЛИЧКА» — КАПУТ!

Видавничий дім «СN-Столичные новости» повідомив про свою реорганізацію. Одним з її наслідків стане припинення існування газети «Столичка». Замість неї засновники планують випускати інше видання.

Такий крок фактично є реакцією на виграні МАУП судові позови. Відтак, аби ухилитися від виконання судового рішення — грошової виплати — вигідніше просто закрити газету. Тим більше, що можна створити іншу. Як кажуть у таких випадках: впізнаєте нас по гаслу «нам все побоку».

Власне, й впізнавати майже нічого. Точніше — нікому. Якісь 192 передплатники — наклад смішний навіть для районки. Не займе багато часу з кожним читачем переговорити окремо. У крайньому разі можна повідомити листуванням про зміну назви видання.

Якщо, звісно, у цьому буде потреба. Адже судячи з наведеної цифри, «Столичку» передплачували хіба що працівники рідного Видавничого дому та їхні ідеологічні замовники — представники єврейських організацій України. Така собі «внутрішньоплемінна стінгазета» — невелика втрата. За такої читацької аудиторії можна хоч щовипуску змінювати назву.

Марко ДУКА
вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com