Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

БОГАТИРЬОВА ЗАПЕРЕЧИЛА ГЕРМАН

Керівник фракції Партії регіонів у ВР Раїса Богатирьова вважає, що обговорення участі Партії регіонів у наступних президентських виборах передчасне.

Про це вона сказала журналістам, коментуючи заяву народного депутата Ганни Герман про те, що прем’єр-міністр України, лідер Партії регіонів Віктор Янукович підтримає на наступних президентських виборах кандидатуру нинішнього президента Віктора Ющенка. «Такі стратегічні рішення, як участь політичної партії в президентських або парламентських виборах, прийматиме з’їзд партії. Нині некоректно це обговорювати», — сказала Р.Богатирьова. Нагадаємо, що в інтерв’ю рабиновичівському виданню «Столичные новости», опублікованому нещдавно, Г.Герман припустила, що на наступних президентських виборах В.Янукович може підтримати кандидатуру В.Ющенка. Очевидно, Г.Герман, колишньому керівникові бюро американсько-сіоністського Радіо Свобода, щось передали її колишні радіохазяї, і вона поспішила видати бажане за дійсне.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com