Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

НАПАД НА ШКОЛУ

Недавно було вчинено бандитський напад на єдину в Севастополі українську школу-інтернат № 7, що на проспекті Перемоги.

 Вандали камінням побили вікна. Особливо постраждало приміщення Українського інтернет-центру. Це не перша злочинна атака школи, де вчаться в основному діти-сироти. Однак всі звернення до органів міліції залишилися безрезультатними.
Як повідомила в бесіді директор школи Галина Григорівна Колесник, цього разу вона вже й не заявляла в міліцію, знаючи, що все марно. Патологічні українофоби, відчувши безкарність, а можливо, й підтримку окремих антиукраїнських чиновників та правоохоронців, діють дедалі зухваліше й нахабніше. Тому вчителі і вихователі школи-інтернат-№7 побоюються, аби зловмисники не підпалили будівлі.
Зараз директор і весь педагогічний колектив шукають кошти на придбання нових шибок, аби не зірвати початок нового навчального року.
Привертає увагу та обставина, що останню бандитську вилазку здійснено саме перед Днем Незалежності нашої держави і початком навчального року, що дає привід говорити про її цілеспрямований характер. Це схоже на
виклик усім українцям Севастополя й Криму.
Даючи політичну оцінку цій акції вандалів, севастопольська Спілка офіцерів України звернулася до міністра внутрішніх справ, СБУ та МДА Севастополя з вимогою покласти край безчинствам українофобів щодо україномовної школи-інтернату, вжити належних заходів для виявлення та покарання злочинців та осіб, які проявили службову бездіяльність після звернення до них директора школи Галини Колесник.
Ось такі маємо перші невтішні  наслідки  прийняття міськрадою Севастополя постанови про регіональну російську мову. 

Служба
інформації севастопольської Спілки офіцерів України
вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com