Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

ЯК ЮЩЕНКО ДИПЛОМАТІВ НАВЧАВ

Про необов’язковість Віктора Ющенка розповідають різне. То він запізнився на засідання свого уряду, яке ледве не провели без нього, то забув, що запросив до свого кабінету журналістів, а сам не з’явився, то ледве поспів на літак у закордонну поїздку.

Усе це якось сходило з рук — свої ж, ще й не до того звикли. Проте, як з’ясувалося, не надто шанобливий Ющенко і до чужих. Кажуть, позбиткувався навіть з високопосадовців зарубіжних держав. їх «під Ющенка» покликав на День знань до дипломатичної академії міністр Тарасюк. Хоч і було це зроблено з порушенням протоколу, посли, відклавши раніше заплановане, зокрема відвідини інших навчальних закладів, зібралися на зустріч. Як, напевно, всі здогадалися, Ющенко не приїхав. Чи то знов-забув чи мо’  Тарасюк обманув, але розійшлися дипломати, так і не дізнавшись, що хотів сказати їм у День знань українських президент. Такий ось урок вийшов.
Іван ДОЛЯ
вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com