Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

НАТО не піддасться на виверти Путіна

Закінчився саміт НАТО у Варшаві на якому, як і передбачалося, Україна отримала повну підтримку Альянсу. Крім того було проведено засідання спеціальної комісії "Україна-НАТО", яке показало великий інтерес до ситуації в нашій країні.

Комплексний пакет допомоги Україні містить більше 40 напрямків, на яких НАТО буде підтримувати реформування, здійснюване українським урядом. Це дійсно безпрецедентний обсяг допомоги, що надається країні не члена НАТО.

Що стосується декларації саміту з приводу ситуації в Україні, то тут Путіну хороших новин також не доводиться чекати. Саміт ще раз засудив агресію Москви і закликав Кремль до дотримання Мінських угод. Генсек НАТО Йенс Столтенберг прямо сказав - Москва повинна припинити політичну, фінансову і військову підтримку сепаратистів. А це значить, що всі зусилля, кинуті Путіним на пропаганду про нібито недотримання Мінських угод Україною і про погіршення відносин між Україною і НАТО пройшла даремно. Так само, як і російські казки про те, що світ забув про Крим. Саміт у Варшаві ухвалив - агресія РФ проти нашої країни почалася з анексії Криму, поверненням Криму Україні вона і закінчиться.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com