Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

СПЕЦЗАВДАННЯ

На київських пагорбах наполегливо циркулюють чутки, що “сiрий кардинал” епохи пiзнього кучмiзму, Вiктор Медведчук шукає спосiб сiсти у крiсло керiвника українського уряду. Як стверджують, пiд час останнього вiзиту Миколи Азарова до Москви прем’єр-мiнiстр Росiї Медведєв наполегливо радив офiцiйному Києву ухвалити вiдповiдне рiшення. Полiткоректний Азаров неабияк знiяковiв при цьому, але спробував перевести усе на жарт. Утiм, Медведєв дав зрозумiти, що призначення Медведчука може стати передумовою ряду поступок Українi, зокрема й у питаннi цiни газу, яке найдужче муляє українських олiгархiв.

Сам Медведчук витратив за останнi кiлька мiсяцiв мiльйони доларiв, щоби нагадати про себе. Вiн створив об’єднання пiд назвою “Український вибiр”, рекламою якого обвiшав країну. Уся рекламна продукцiя Медведчука завбачливо виготовлялась у кольорах росiйського прапора.

Також Медведчук нинi став палким прихильником iдеї вступу України до Митного союзу з Росiєю, захисником росiйської мови як другої державної, а також iнiцiатором  федералiзацiї України - “єдиними i безальтернативними лiками проти її розколу”.

«Експрес»

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com