Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Зупинити блюзнірство

Українська православна церква закликала припинити продаж гральних карт, на яких зображені храми Києва. З відповідним проханням митрополит Київський Володимир звернувся до Національної експертної комісії із захисту суспільної моралі. За інформацією ЗМІ, йдеться про карти, випущені за замовленням компанії «Укрсувенир».

«У діях ‘Укрсувенира’ існують усі ознаки свідомої і цинічної наруги над почуттями мільйонів православних християн і віруючих інших конфесій», — заявив митрополит Володимир. На його думку, винні мають бути залучені до адміністративної, а за наявності відповідних підстав — до карної відповідальності, повідомляє «Новий регіон».

Раніше УПЦ Київського патріархату виразила невдоволення у зв’язку з використанням релігійної символіки на алкогольній продукції. Глава інформаційного управління церкви архієпископ Евстратий відмітив, що церква підтримуватиме законодавчі ініціативи по забороні використання релігійної тематики в назвах алкогольних напоїв.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com