Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

МАУП відвідала делегація Тегеранського університету

31 жовтня в Міжрегіональній Академії управління персоналом відбулася зустріч Голови Наглядової ради МАУП Георгія Васильовича Щокіна із делегацією Тегеранського університету на чолі з ректором Фархадом Рахбаром.

Центральне місце у ході зустрічі зайняли питання налагодження двостороннього співробітництва між двома вищими навчальними закладами. Під час обміну думками були обговорені  питання налагодження дієвого співробітництва в сфері наукових досліджень та впровадження сучасних освітніх технологій, організації обміну студентами та викладачами.

Ректор Тегеранського університету висловив зацікавленість щодо розвитку співпраці та передав Голові Наглядової Ради Георгію Щокіну запрошення відвідати університет та виступити з циклом лекцій.

Сторони висловили впевненість, що співробітництво між двома вищими навчальними закладами – Міжрегіональною Академією управління персоналом та Тегеранським університетом – сприятиме розвитку українсько-іранських відносин у гуманітарній сфері. Адже Тегеранський університет є одним з найбільших і найстаріших університетів країни, в якому навчається понад 36 тисяч студентів, провідним навчальним та науковим центром Ірану, а МАУП є найбільшим економіко-гуманітарним вищим навчальним закладом України.

У переговорах взяли участь Надзвичайний Повноважний Посол Ісламської Республіки Іран в Україні Акбар Гасемі-Аліабаді, проректор з міжнародних зв’язків Тегеранського університету Сайєдмохаммадалі Мусаві, директор Інституту новітніх наук і технологій Мохаммад Камареї, співробітники Посольства Ірану, ректор Академії Анатолій Миколайович Подоляка, секретар Наглядової ради Василь Григорович Короткін та генеральний директор Міжнародного Відкритого університету Олександр Іванович Гнєдих.

Сподіваємося, що досягнуті в результаті зустрічі домовленості стануть впевненим кроком у напрямку налагодження довгострокового та плідного освітнього і наукового співробітництва.

Юлія Цесаренко

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com