Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

СТАЛИ ПРАВНИКАМИ

Днями на урочистому зібранні дипломи освітньо-кваліфікаційного рівня „Магістр з права” отримали випускники Інституту права ім. князя Володимира Великого МАУП.

Урочиста церемонія з нагоди випуску відбулася в кіноконцертному залі „Україна” Президії МАУП за участю почесних членів президії. Серед гостей були: проректор з навчально-методичної роботи, генеральний директор Президентського університету, доктор юридичних наук, професор Микола Несторович Курко, заступник директора Інституту права ім. князя Володимира Великого, кандидат психологічних наук, професор Павло Пригунов, професор кафедри адміністративного права, кандидат юридичних наук Юрій Ящуринський, доцент кафедри міжнародного права та порівняльного правознавства Інституту права, доктор філософії в галузі права Ірина Шашкова-Журавель. Слово для привітання взяв Микола Курко: «Хочу побажати, щоб ви не обмежували себе лише тими знаннями, які отримали тут, в стінах Інституту. Юрист повинен постійно підвищувати свій кваліфікаційний рівень, оскільки від його професіоналізму залежить не лише його репутація, а й доля клієнтів”. Звісно, сьогоднішні випускники – це майбутнє не тільки нашої Академії, але й усієї України. Далі з теплими словами привітання виступив заступник директора, керівник навчально-наукового центру менеджменту безпеки та охоронної діяльності Павло Пригунов.

Кульмінацією свята стало вручення довгоочікуваних дипломів усім випускникам. З рук генерального директора Президентського університету, вже колишні студенти, отримали путівки у доросле життя.

Дипломи освітньо-кваліфікаційного рівня «Магістр з права» з відзнакою, за наказом ректора Академії, отримало десятеро випускників: Деде Валерія, Дубова Ольга, Калініченко Марія, Мандрік Олександр, Прокоф’єв Артем, Сірик Альона, Скрипник Вікторія, Суворов Максим, Тишковська Наталія, Черненко Юлія.

По отриманню дипломів, від імені всіх студентів, нині – випускників та дипломованих фахівців у галузі юриспруденції – висловили свою щиру вдячність викладачам за підтримку в тяжкі та щасливі хвилини, за терпіння і, звісно, за професійні знання, які неодмінно стануть на користь у майбутньому, Мандрік Олександр та Суворов Максим.

Юлія Цесаренко

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com