Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Студентка МАУП здобула срібло

Вітаємо студентку Економіко-правового технікуму при МАУП Катерину Істоміну зі здобуттям срібла на Літніх Паралімпійських іграх 2012 в Лондоні!

Наша золота рибка стала другою на дистанції 100 метрів батерфляєм.

Катерина вдало поєднує сумлінне навчання на ІІІ курсі ЕПТ при МАУП за спеціальністю «Туристичне обслуговування» зі своєю спортивною кар’єрою плавчині.

У червні 2007 р. вона зайняла три перших місця на Чемпіонаті України з плавання серед спортсменів з ураженням ОРА у Євпаторії. У липні взяла участь у фінальних змаганнях XIV Спартакіади «Повір у себе» серед дітей-інвалідів у м. Євпаторія, зайнявши два перших і одне друге місце. У серпні була нагороджена грамотою за успіхи у VIII Міжнародних змаганнях з плавання в Одесі 20-25 серпня 2007 року.

У грудні того ж року на Кубку України з плавання серед спортсменів з ураженням ОРА та вадами зору, що проходив 5-8 грудня в Одесі, зайняла чотири перших місця.

У лютому 2008 року Катерина була нагороджена Дипломом Київського обласного центру фізичної культури і спорту за перше місце в міжнародних змаганнях з плавання на призи паралімпійської чемпіонки, чемпіонки та рекордсменки світу ЗМС Олени Акопян.

Нагороджена Дипломом головного управління по фізичній культурі та спорту КМДА за перше місце на Чемпіонаті м. Києва з плавання.

На Чемпіонаті України з плавання серед спортсменів з ураженням ОРА, вадами зору, що проходив у Миколаєві 3-6 червня 2008 року, зайняла п’ять перших місць.

На фінальних змаганнях XV Спартакіади «Повір у себе» серед дітей-інвалідів, присвяченої 17-й річниці Незалежності України, Катерина завоювала три перших місця.

На відкритому турнірі з плавання на призи Героя України, ЗМС Віктора Смірнова, серед дітей з порушенням ОРА, що проходив у Донецьку, Катя отримала п’ять перших місць.

Цього ж року Катерина зайняла перше місце в обласних змаганнях та ІІ етапі Спартакіади «Повір у себе» з плавання (серед спортсменів УОРА), що проходили у м. Бровари.

У травні 2009 року Катерина була нагороджена Іменною стипендією голови Подільської районної у м. Києві державної адміністрації за особливі успіхи у спорті.

На Чемпіонаті України з плавання серед спортсменів з ураженням ОРА, вадами зору, що проходив у м. Євпаторія, посіла два перших місця.

У вересні 2009 року – три перших місця за участь у фінальних змаганнях XIV Спартакіади «Повір у себе» серед дітей-інвалідів, присвяченої 18-й річниці Незалежності України, яка проходила в Євпаторії.

На Відкритому кубку з плавання серед спортсменів з обмеженими можливостями на призи чотирикратного олімпійського чемпіона Олександра Попова, що проходив у Москві в листопаді 2009 року, Катерина отримала одне перше, одне друге та два третіх місця.

Лютий 2010 року приніс нашій спортсменці чотири перших місця на відкритому турнірі з плавання на призи Героя України, ЗМС Віктора Смірнова, в програмі Спартакіади Донецької області «Повір у себе» серед дітей з порушенням ОРА, що проходив у Донецьку.

Березень 2010 року ознаменувала перемога в змаганнях з плавання «Старти надій», що проходив у місті Київ.

Чотири перших місця на чемпіонаті України з плавання серед спортсменів з ураженням ОРА, вадами зору у Миколаєві здобула у травні цього ж року.

Катя підкорила не лише Росію та Україну, а й Польщу, здобувши перше місце на легкоатлетичному турнірі в місті Каліш у листопаді 2010 року. Тоді ж, на обласних змаганнях з плавання серед спортсменів з обмеженими фізичними можливостями, Катерина посіла два перших місця.

Грудень 2010 року приніс шість перших місць на Кубку України з плавання серед спортсменів з ураженням ОРА та вадами зору в місті Євпаторія.

Катерина Істоміна – 8-разова рекордсменка України, володар статусу майстра спорту з 13-ти років.

2011-2012 рр. Катя провадила підготовку до Паралімпійських ігор-2012 у Лондоні.

31 серпня 2012 року Катерина стала срібним призером Паралімпійських ігор на дистанції 100 метрів батерфляєм.

Щиро вітаємо! Бажаємо нових перемог та підкорення нових спортивних вершин!

Юлія Цесаренко

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com