Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Педагоги підвищать кваліфікацію у МАУП

17 вересня 2012 року в Міжрегіональній Академії управління персоналом за ініціативою кафедри управління навчальним закладом УАІМВЛ та методичного центру департаменту організації навчально-методичної діяльності МАУП розпочали роботу  курси підвищення кваліфікації науково-педагогічних працівників і працівників структурних під­роз­ділів.

Вступне слово на офіційному засіданні взяв доктор політичних наук, професор, проректор МАУП з наукової роботи Головатий Микола Федорович: «Знання в будь-якій сфері діяльності не залишаються сталими, і для того, щоб постійно бути на плаву, аби дійсно відповідати вимогам сучасності, які є, треба знову і знову вчитися ». Почесним гостем на відкритті був доктор економічних наук, начальник відділу гуманітарної освіти Інституту інноваційних технологій МОН і МС України  Сафонов Юрій Миколайович.

Основним із шляхів підвищення якості освіти та особистого саморозвитку є процес засвоєння та використання у навчальному процесі інноваційних форм і методів навчання, серед них – інтерактивні форми та технології, інформатизація освіти. Навчання – процес двосторонній, тому його якість залежить як від досконалої праці викладачів, так і від ставлення студентів до пізнавальної діяльності.

Метою курсів підвищення кваліфікації є ознайомлення викладачів із сучасними тенденціями розвитку освітнього процесу у вищій школі, інноваційними та інформаційними технологіями навчання.

У програмі курсів окреслені теми, що характеризують основні аспекти психолого-педагогічних підходів до оптимізації сучасного навчально-виховного процесу у вищій школі. Програмою курсів передбачено теоретичне навчання, практичні заняття, дискусії, круглі столи та інші інтерактивні форми взаємодії у сучасній педагогічній практиці. У програмі курсів підвищення кваліфікації пропонуються теми, які дадуть змогу осмислити сучасні тенденції розвитку освітнього процесу у вищій школі, ознайомитись з основними інноваційними технологіями.

Програма курсів, яка була розроблена директором методичного центру МАУП Якимовою Ларисою Анатоліївною, розрахована на 72 години з терміном навчання 2 тижні.

По закінченні курсів слухачі отримують свідоцтво Вищої школи МАУП.

ЗАПРОШУЄМО до участі у роботі курсів підвищення кваліфікації науково-педагогічних працівників і працівників структурних під­роз­ділів усіх бажаючих.

Вартість навчання на курсах 960 грн. (працівникам МАУП — безкоштовно)

Курси працюють в корпусі № 23 (УАІМВЛ), аудиторія № 23 з 14.00 до 17.00.

Заявки приймаються: к.23, а.11 (кафедра управління навчальним закладом),

Тел.494-47-32; 494-47-34. Внутрішній 14-75.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com