Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Як вибрати зручне чоловіче взуття

Традиційно чоловіки вважають взуття виключно практичною і функціональною річчю, не звертаючи увагу на моду. Однак, від взуття залежить загальне враження від вас і вашого стилю. Старі, брудні, неохайні черевики або туфлі здатні зіпсувати імідж. До того ж, дорогі костюми не поєднуються з дешевим взуттям, і помилкою було б вважати, що по туфлям хоч я знаю їх вартість і якість. Для того, щоб завжди виглядати чудово і не турбуватися за враження, яке ви справляєте, потрібно дотримуватися кількох правил. При цих умовах поєднувати зручність і моду буде просто.

Для початку, вибирайте матеріал. Сучасна мода допускає поєднання різних матеріалів, але насправді для урочистих випадків і офіційних заходів допускається виключно натуральна шкіра. Вона ж найкраще підходить і для повсякденного використання. Замша та інші матеріали, використовуються в клубному або спортивному взутті, яке доречне лише на неофіційних вечірках, в спортзалі і на відпочинку. Класичним варіантом  може стати вибір моделі з лакової шкіри. Замінники шкіри не повинні бути присутніми взагалі, це вважається поганим тоном.

Потім слід звернути увагу на підошву. У цьому випадку працює правило навпаки - натуральні матеріали не практичні, вони зношуються дуже швидко. Взуття на натуральній підошві може бути придбана тільки для особливого випадку, наприклад, для прийому або весілля. У всіх інших випадках переважні штучні матеріали. При цьому підошва не повинна бути надмірно товстою і важкою.

Якщо говорити про моду, то мода на чоловіче взуття практично не змінюється. Це та область, де класика завжди краще новітніх тенденцій. Кращим варіантом вважаються напівчеревики і туфлі на шнурках. Проте, ділова мода змінюється. Зараз дизайнери пропонують цікаві моделі мокасин і черевиків з досить високою халявою. Такі моделі підходять тим, хто не боїться відходити від традицій. Зимове ж взуття - це традиційні напівчеревики на натуральному хутрі, які не повинні виглядати занадто громіздкими.

Колір черевик може бути різним. Для вечірок та спорту кольорова гамма практично необмежена і ви можете вибрати навіть найяскравіше взуття, якщо воно підходить до решти одягу. Ділова мода допускає лише чорний і коричневий колір взуття. Черевики зі світлої шкіри не підходять до темних костюмів. До того ж, слід пам'ятати, що світле взуття не підходить для офісу.

С выбором более-менее понятно, остался вопрос где купить качественную обувь. Сейчас во многих магазинах представлена модная мужская обувь на любой вкус и кошелек. Рекомендуем выбирать среди хорошо зарекомендовавших себя брендов.

Багато чоловіків абсолютно не звертають увагу на те, які шкарпетки вони надягають. І зовсім даремно, так як ця деталь гардероба так чи інакше виявляється на увазі і повинна відповідати загальному стилю. Шкарпетки можуть бути тільки чорні або темно-сині, без малюнка. Світлі шкарпетки допускаються, якщо на вас надітий світлий костюм, але при цьому вони все одно повинні бути на тон - два темніше штанів. Білі ж шкарпетки допустимі тільки в поєднанні з білими брюками. Висота носок має бути до середини гомілки. Якщо ви любите закидати ногу на ногу, той хто сидить перед вами не повинен бачити відкриту гомілку. Тому купуйте шкарпетки потрібної висоти. Матеріал, з якого переважно вибирати шкарпетки, повинен бути натуральним. Це допоможе вам відчувати себе комфортно протягом дня і не соромитися неприємних запахів. Тоді як шкарпетки з синтетики створять масу проблем, особливо в жаркий день.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com