Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Випуск інституту реклами

Нещодавно у Міжрегіональній Академії управління персоналом відбулося урочисте зібрання з приводу випуску студентів Інституту реклами. Господарі свята отримали дипломи спеціалістів та магістрів з рук керівництва МАУП.

До складу почесної президії увійшли: проректор МАУП, генеральний директор Президентського університету, доктор юридичних наук, професор Микола Курко, ректор Інституту реклами, доктор економічних наук, професор Василь Коміренко, перший проректор Інституту реклами, кандидат педагогічних наук, член Спілки дизайнерів України, професор Євген Антонович, завідувач кафедри дизайну, кандидат технічних наук, член Спілки дизайнерів України, професор Світлана Прищенко, завідувач кафедри обліку і аудиту, кандидат економічних наук, професор Володимир Шевкопяз, кандидат мистецтвознавства, професор кафедри графічного дизайну та реклами Ніна Пархоменко. Урочисті збори вела декан Інституту реклами, кандидат політичних наук, професор Світлана Бойко.

З вітальним словом виступив проректор МАУП, генеральний директор Президентського університету Микола Курко. Він привітав усіх випускників з цим важливим та хвилюючим для кожного з них днем: «Хочу побажати вам поповнювати свій багаж знань, який ви отримали у стінах Інституту реклами. Життя не стоїть на місці, і щоб бути лідером у своїй професії, ви маєте постійно розвиватися, відслідковувати усі зміни та нові  вимоги  у вашій сфері». Проректор закликав колишніх студентів не поривати зв’язок з інститутом та продовжувати своє навчання  в аспірантурі та докторантурі. «В Академії працюють викладачі, які в будь-яку хвилину допоможуть вам у ваших навчальних питаннях, — запевнив присутніх Микола Несторович, — Ви завжди можете розраховувати на їхню дружню та професійну пораду».

Після виступу проректора, до слова запросилиректора Інституту реклами  Василя Коміренка: «У жовтні нашому інституту виповнюється 15 років. Ця дата є важливою для нашого навчального закладу, який й надалі буде активно продовжувати свій рух уперед. – наголосив він. Також, Василь Іванович розказав про майбутні плани розвитку Інституту реклами:«Ми будемо відкривати нові спеціальності, створимо клуб випускників, де кожен зможе спілкуватися і обмінюватися знаннями та здобутим досвідом, а також плануємо, у нашому інституті,  у рамках Міжнародної Кадрової Академії, відкрити спеціалізовану вчену раду по захисту дисертацій на отримання звання доктора філософії в галузі реклами та дизайну».

На урочистому зібранні з вітальними та теплими словами виступили й інші члени почесної президії, які приєдналися до усіх промов на честь випускників та побажали їм щасливого життєвого плавання, продуктивної роботи, яка буде приносити радість та задоволення, успіхів у будівництві кар’єри та сімейного щастя.

Кульмінацією свята стало вручення довгоочікуваних дипломів усім випускникам. З рук проректора Академії, вже, колишні студенти, отримали путівки у доросле життя.

Молоді та талановиті студенти Інституту реклами довго йшли стежкою здобуття почесного звання магістр та спеціаліст. Долаючи труднощі та втому від недоспаних ночей за підручниками, молодь продовжувала „гризти” граніт науки, шукаючи творчий та позитивний підхід до навчання. Як справжні дизайнери, вони творили свій інтер’єр сьогодення, розфарбовуючи його у яскраві кольори. І от, настав той довгоочікуваний день для кожного випускника, коли потрібно буде відкрити двері у дорослий світ – такий же цікавий, як студентський час та забарвлений творчістю, яка живе у серці кожного випускника Інституту реклами.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com