Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Психотронну зброю уже застосовують

Психотронна зброя, яка ще носить назву нейронної, — один з найефективніших видів нелетальної дії на людину і групи людей. Принцип її дії полягає в дистанційній дії на психіку, яка дозволяє непомітно маніпулювати свідомістю, фізіологічними процесами і поведінкою. Діюча сила психотронної зброї — електромагнітне випромінювання, яке при певній частоті може ставати потужним агентом змін в людському організмі.

Розробка такого виду зброї почалася давно і, окрім експериментальних програм, іноді можна знайти і відомості про його бойове застосування. Один з таких випадків мав місце під час війни в Персидській затоці, коли район запеклого іракського опору обробили за допомогою електромагнітних гармат перед американським наступом. Несподівано для солдатів США вони не зустріли ніякого опору — іракці здалися в полон, оскільки були повністю апатичні і пригнічені.

Група американських ветеранів подала до суду на міністерство оборони і ЦРУ із звинуваченнями їх в тому, що вони проводять злочинні експерименти над військовослужбовцями, пов’язані з імплантацією в мозок імплантатів. Як виявилось, це відбувалося в штаті Меріленд, в секретних лабораторіях, де в програмі тестування зміни свідомості взяло участь більше 7 тисяч чоловік — причому нікому з них не відкрили небезпеку експерименту.

Доктор Колін Росс, президент Інституту по вивченню психологічних травм в місті Річардсон (Техас) так прокоментував цю інформацію: «Я маю в розпорядженні більш ніж 15 тисяч сторінок документальних свідчень на цю тему, і усі вони розкривають таємні дослідження, які велися в США у рамках програм «Артишок», «Синій птах», «МК-ультра» і «МК-пошук». З 1950 по 1973 роки був бум експериментів по насильницькому контролю за свідомістю за допомогою гіпнозу, наркотиків, імплантації в мозок зовнішніх електродів, спеціальних тренін­гів і так далі. У дослідженнях брали участі такі серйозні наукові центри, як Гарвард, Йель, Університет Лос-Анджелеса, Тулейн і інші. Деякі з результатів цих експериментів знайшли практичне застосування в імплантації в мозок дельфінів електроімплантатів, які спрямовували тварин-камікадзе до ворожих кораблів. Але в 1973 році документація обірвалася.

Судячи з усього, використання психотронної зброї після її першого застосування в 1991 році, знайшло подальше використання в Афганістані і Лівії, а також в Іраку.

Про те, що таке зброя — не просто теорія журналістів, говорить цілком офіційна заява міністра оборони РФ А. Сердюкова в доповіді В. Путіну: «Розробка зброї, заснованої на принципах квантової фізики, — можливість виробляти різні види психотропної зброї: зброя прямого енергетичного променя, геофізична зброя, мікрохвильова, генетична, психотропна.

Усі ці види озброєння сьогодні є частиною програми по модернізації російської армії до 2020 року».

Оскільки маловірогідно, що подібні обіцянки могли б даватися, якби розробки в цій сфері починалися з нуля, то можна припустити, що йдеться про переведення експериментальних зразків в серійних.  Цілком можливо, що одиничні зразки вже використовуються для розгону масових безладів і контролю дій опозиції.

 Про те, що затребуваність в засобах впливу на психіку людини — дуже велика, говорить недавній скандал в Конгресі США. Коли декілька відомих сенаторів, включаючи Джона Маккейна, Джо Либермана і Карла Левина, різко змінили свою позицію по продовженню війни в Афганістані, ставши з її різких супротивників — прибічниками. Ця зміна була такою несподіваною, що змусило запідозрити в тому, що сталося масштабну операцію міністерства оборони, яке за допомогою психологів провело потужну обробку сенаторів, змусивши їх змінити свою точку зору на збиток своєму іміджу і зобов’язанням. Це вдалося — і на армію продовжився дощ військових асигнувань.

Сама ідея психотронної зброї прийшла в США з Третього Рейху, де цим напрямом займалося секретне суспільство «Аненербе». У 1947 році в ході операції «Скріпка» були вивезені з Німеччини 600 вчених, таких, що спеціалізувалися в цій галузі. Їх напрацювання покладені в основу проекту ЦРУ «МК-ультра».

Про те, що у результаті вийшло, можна побічно дізнатися з повідомлення журналу «Вашингтон пост» за 1994 рік, в якому йшла мова про те, що у ВПС США був знайдений спосіб вселяти думки на відстані. Дещо пізніше стало можливим побачити і матеріали патенту №6470214 від 22 жовтня 2002 року, що належить ВПС, в якому описувалася робота мікрохвильової зброї. Мікрохвильове випромінювання розігріває тканині людського організму, впливаючи таким чином на нервові закінчення. При певній частоті дії можна так збуджувати нервові закінчення, що людина випробовує ілюзію голосів в голові і навіть починає вірити у власне божевілля. Ця зброя може стати потужним інструментом дії на маси.

Перші операції по застосуванню психотронної зброї називалися «Сканіт» і «Грілфлейм» і проводилися ЦРУ і АНБ у Форт-Міді під керівництвом підполковника Томаса Бірдена, Альберта Стабенбейна, Інго Свана, Кейта Харі, Еда Деймса, Геральда Кутова, Рассела Тайка, Пола Сміта і інших. Усі ці люди згодом продовжили дорогу роботи над дистанційною дією на психіку: підполковник Бірден став главою Психотронної Асоціації, а Ед Деймс і Альберт Стабенбйен з проекту «Грілфлейм» відкрили корпорацію «Сайтек» з виробництва готової психотронної зброї. Інші члени цієї команди теж «засвітилися» під час сумнозвісного масового самогубства адептів секти Джіма Джонса.

Про проект «МК-ультра» починають розповідати і його колишні учасники — піддослідна Кетрін Обраєн і колишній співробітник ЦРУ Марк Філіпс. За його словами, вже в 1967 році устаткування для експериментів здавалося таким, що значно випереджає свій час. Філіпс також розповів про те, яку видну роль грали в дослідженнях учені-нацисти, які стали, на його думку, причиною того, що поступово у вищих кругах Америки став поширюватися дух зарозумілості, цинізму і агресивного імперіалізму. За словами Філіпса, німецькі учені постійно експериментували з первісною стороною людської психіки і шукали най­більш ефективні методи дії на неї — такі як порнографія, насильство, окультні методики. 

Отож, вчені світу повинні задуматися над тим, що в гонитві за статками вони дедалі тісніше співпрацюють з людьми, які не створюють для людства нічого доброго, а лише наближають час Кінця людської цивілізації.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com