Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

БАЗИ НА МІСЯЦІ, АЛЕ НЕ НАШІ

Безліч загадкових явищ, зафіксованих на поверхні супутника Землі, дозволяють припустити неймовірне: місяць — це штучно створена космічна база.

У 1968 році НАСА (Аерокосмічне агентство США) опублікувала каталог місячних аномалій, що містить 579 спостережень, проведених упродовж декількох століть. Ще в XVIII ст. астроном Вільям Гершель уперше привернув увагу вчених до вогнів, ліній і геометричних фігур на поверхні місяця. Відтоді аномальні явища на її поверхні спостерігаються постійно.

Вже у наш час, більше 10 років систематично спостерігає за Місяцем за допомогою 800-кратного телескопа, японець Яцуо Міцусіма. Він неодноразово знімав на відеокамеру прольоти темних об’єктів над різними частинами місяця. Отримані ним матеріали сенсаційні: діаметр об’єктів — в середньому близько 20 кілометрів, а швидкість переміщення — близько 200 кілометрів на секунду.

В ході підготовки до висадки людини на місяць проводилося детальне вивчення його поверхні фотографуванням за допомогою космічних апаратів. Фахівці НАСА отримали більше 140 тисяч фотознімків. Більшість з них відмінної якості, а оптичний дозвіл апаратури дозволив виявити на Місяці те, до чого ми абсолютно не були готові. Саме тому розмови астронавтів з місяця часто були такими емоційними. Багато газет наводили слова Олдріна Х’юстона:  «...Я хотів би знати, що це таке? Тут знаходяться великі об’єк­ти! Величезні! Великі космічні кораблі. Вони стоять за кратером, на його протилежній стороні».

Це повідомлення у від­критому каналі до моменту переходу на кодований зв’язок так і не було спростоване НАСА.

Сенсаційним відкриттям на Місяці присвячена книга Джорджа Леонарда «На нашому місяці є хтось ще», яка після довгої цензурної тяганини була, нарешті опублікована і містила відомості, раніше невідомі широкій публіці. Аналізуючи знімки, передані «Рейнджером-7» після його благополучної посадки біля кратера і зроблені астронавтами з низької орбіти при обльотах місяця, автор, як і фахівці НАСА, дійшов однозначного висновку: на поверхні місяця знаходяться численні механізми і споруди.

На думку Дж. Леонарда, більшість з цих величезних за своїми розмірами механізмів зруйнована, проте інші явно продовжують працювати. Деякі об’єкти змінюють свою форму, зникають або знову з’являються на схилах або дні якого-небудь кратера. Найбільша активність спостерігається на видимій стороні місяця. Так, в зоні кратера Кінга знаходиться велика кількість механічних пристроїв, названих автором «Ікс-Дронами», оскільки вони нагадують за формою букву «X». Ці «екскаватори» розміром в півтори милі розробляють схили кратера, обламуючи скельний грунт і викидаючи його струменем на поверхню.

Дж. Леонард вважає, що з гребеня кратера Кінга прокладений трубопровід завдовжки близько трьох миль, кінці якого прикриті однаковими ковпаками. Подібні споруди виявлені японським дослідником Міцуі і описані в книзі «Дослідження місяця». У книзі Дж. Леонарда багато вражаючих описів різних механізмів, що височіють над поверхнею місяця і відстежують рух Сонця.

«У семи милях від Булліальда «Рейнджер-7» зробив унікальні знімки. Металевий великий об’єкт, що йде частково в тінь, має округлу форму, циліндр і вежу на його верху. На циліндрі помітні отвори на рівній відстані один від одного. З вежі виходить туман або пара. На об’єктах є видимими розпізнавальні знаки».

Чи має місячна технологічна діяльність відношення до НЛО?

Аналіз фотознімків НАСА і деякі висловлювання астронавтів дають на це запитання ствердну відповідь.

Дж. Леонард наводить висловлювання астронавта Гордона («Аполлон-15»): «Коли ми проходили в 30-40 футах, то поруч летіла маса об’єктів — таких білих і виблискуючих, вони явно мали двигун».

Американські астронавти мали кодові слова для Х’юстону на той випадок, якщо вони виявлять на Місяці щось незвичайне, наприклад: «Анібель» означає виблискуючий вогонь на місяці або біля нього, «Барбара» — споруда, «Святий Миколай» — НЛО. «Анібель» спостерігалися астронавтами в Морі Криз. Тут же були виявлені 2-х і 3-х поверхові прямокутні споруди, причому верхній поверх був аналогічним прямокутником, але меншого розміру. Іноді в основі нижнього прямокутника можна було побачити великі круглі отвори, розташовані в ряд на однаковій відстані один від одного.

На дні кратера Коперника височіла споруда у вигляді трикутника, поставленого на основу. На його бічній поверхні можна розрізнити знаки, що нагадують цифри і геометричні фігури. Що стосується знаків, то на поверхні Місяця, судячи з фотознімків, можна виявити знаки, що світяться у вигляді синіх хрестів, встановлених вертикально в грунт. Зазвичай один і той же знак встановлений в тих місцях, де знаходяться механізми, об’єд­нані якоюсь однією технологічною функцією. Так, біля кратерів, в яких працюють «Х-Дрони», встановлені сині хрести. У інших місцях видно знаки у вигляді стріли.

Дж. Леонард вважає, що кратер Кінга і його околиці можуть бути чимось, на зразок бази іншої цивілізації, оскільки саме там розташовані платформи, що височіють над поверхнею на 0,5 милі. Багато хто з них має в поперечнику від 6 до 10 миль...

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com