Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

БІЗНЕС НА ВАКЦИНАХ ДУЖЕ ВИГІДНИЙ

Виробництво вакцин значно вигідніше для медичного бізнесу, ніж виробництво ліків: адже прищеплюватися примушують усіх підряд; грошей беруть з бюджету на вакцини стільки, скільки захочуть.

Особливого успіху у своєму багатомільярдному бізнесі досягли виробники вакцин, які лобіюють і нав’язують загальну вакцинацію через міжнародні організації і уряди. Очевидною їх метою є збереження у всьому світі нинішніх графіків щеплень з можливою заміною старих вакцин, таких, як вакцини проти коклюшу і БЦЖ, на нові, дорожчі.

І цей бізнес набагато вигідніший, ніж виробництво ліків, оскільки кожен дорослий і кожна дитина на планеті є потенційним споживачем декількох доз вакцин, що призначаються періодично упродовж життя, адже колять вакцини усім підряд, починаючи з новонароджених і закінчуючи вагітними жінками і людьми похилого віку. Тобто ринок для вакцин, практично, необмежений. Ним є увесь світ, з його незліченними хворобами, які необхідно «виявляти» і «ліквідовувати».

Тому компанії і переконують усіх, що можна придумати щеплення від кожної хвороби, поширюють міф про те, що від інфекційних хвороб можна захиститися тільки профілактичними щепленнями. Причому постійно і грамотно, часто за допомогою лікарів, підтримують обивателів в страху перед різними інфекціями і прагнуть представити відмову від щеплень злочином. А докази ефективності і безпеки щеплень доручені тим же людям, які їх виробляють і продають.

Проте справжня ж їх мета досить проста і прозора — розширення ринку збуту своєї продукції і перетворення всього світу в слухняного споживача усе нових вакцин. Тобто вони прагнуть прищеплювати кожного, усюди, в будь-якому віці, проти будь-якої хвороби, будь-якими засобами, за всяку ціну і якомога довше. І немає можливості зупинити прищепний потяг доти, доки в справу будуть замішані величезні гроші і інтереси фармакологічних компаній.

Вони хочуть «визначити і створити можливості.. як достукатися до неприщеплених осіб». Мається на увазі обов’язкове щеплення. Відразу після народження, наприклад, або перед записом в школу, або перед вибором професії. План на наступні роки: обов’язкова вакцинація населення усієї планети під страхом позбавлення волі!

Уряди підконтрольних країн повинні зробити програми щеплень своїм головним пріоритетом у сфері охорони здоров’я, і витрачати стільки засобів, скільки вимагається для того, щоб прищепити кожного проти будь-якої можливої хвороби. Причому насильно.

І «прищепний» картель працює в кожній країні, і скрізь ревно охороняє святість щеплень. За даними «Британського медичного журналу», багато експертів ВІЗ корумповані, мають фінансові зв’язки з фармацевтичними компаніями і лобіюють їх інтереси. (Наприклад, за підрахунками економістів, тільки на продажах вакцини від грипу AH1N1, завдяки урядовим замовленням, британська компанія GlaxoSmithKline могла задіяти додаткові 3,5 млрд. доларів, а Sanofi і Novartis планували отримати 1 млрд. і 600 млн. доларів відповідно).

Але на сьогодні, наприклад, вже виявлено більше 1500 видів вірусів. Скільки ж їх усього — не знає ніхто. І невідомо, звідки постійно з’являються усі нові їх різновиди, адже жоден учений ще не бачив процесу мутації. Так хіба можна від усіх цих вірусів створити вакцини?

Наприклад, за останніх 14 років вчені США, Великобританії, Японії витратили на створення і клінічні випробування антиспідових вакцин більше мільярда доларів, але реальний ефект доки дорівнює нулю. На думку співробітників міжнародних організацій зі сфери охорони здоров’я для вирішення «проблеми» кіру і краснухи є тільки один спосіб — поголовна вакцинація з охопленням не менше 95% населення. Хоча, наприклад, в 2004 році, в Україні було всього 146 випадків захворювання (менше 0,5% від загального числа хворих в Європі), а у Франції, наприклад, — в тридцять разів більше (але там, чомусь, не проводилися ніяких додаткових позапланових вакцинацій). А за офіційними даними Мінохоронздоров’я, в 2005 році від кору померла одна людина, а в 2006 році були чотири смертельні випадки на усю країну.

Крім того, у складі вакцини, яку нам подарували міжнародні організації для «боротьби» з кіром (9 мільйонів доз), у величезній кількості був присутній хориональний гонадотропін, що є статевим гормоном. Тобто через декілька років вакциновані школярі і школярки ймовірно не зможуть мати дітей, але запідозрити в цьому масовому безплідді вакцину буде неможливо.

Так навіщо нам тотальнная вакцинація?

Адже давно відомо, що в період з 1860 по 1948 рік в Англії сталося приголомшуюче зниження в захворюваннях на кір (94,1%), скарлатину (99,7%) і коклюш  (91%) без усіляких вакцинацій! Більше того, недавнє дослідження виявило, що вакцинація проти кору «викликає пригнічення імунітету, сприяюче підвищеній сприйнятливості до інших інфекцій». Ось приклад — в Румунії, в 2003 році, було зареєстровано 555 хворих на краснуху на 100 000 населення. Це абсолютний рекорд Європи XXI сторіччя по захворюваності на краснуху, і цей рекорд був поставлений всього через чотири роки після кампанії вакцинації від цієї хвороби, яка проводилася в країні під егідою ВІЗ і ЮНІСЕФ! На агітаційні заходи організатори сумнівної вакцинальної кампанії асигнували 300 000 доларів США.

І треба знати, що фінансує цю кампанію United Nation Foundation — це не «Фонд ООН», а приватна установа, заснована американським провідником ідеї «золотого мільярда», медіамагнатом Тедом Тернером. І, мабуть не даремно, деякі експерти (Population Research Institute in Washington) вважають, що справжня мета тотальної вакцинації — ослабити людей і зробити їх ще сприйнятливішими до хвороб і передчасної смерті.

Причому організаторами тотальних вакцинацій робляться усі заходи для того, щоб люди прийняли щеплення, до яких їх змушують, як панацею від усіх хвороб. І, при цьому, головне правило — будь-якими засобами не давати думати самим пацієнтам! Важливо і те, що якщо уряд залучений в пропаганду щеплень, то навряд чи він підніматиме метушню через такі дурниці, як «випадкові» побічні ефекти або навіть смерті прищеплених. Але якщо вакцини такі ефективні, чому щороку нам треба прищеплюватися знову і знову?

60 років тому було всього одне масове щеплення — від віспи. Сьогодні їх вже 20. А скільки їх буде завтра — 30, 50? Чому алергії і системні хвороби нестримно ростуть, замість того, щоб зникати? Чому агресивне і пригнічуюче лікування так поширено в щоденній медичній практиці? Чому на початку 1900-х років Філіпіни перенесли свою найстрашнішу епідемію віспи після того, як 8 мільйонів людей отримали 24,5 мільйона доз вакцини (був досягнутий рівень 95%) — внаслідок чого, коефіцієнт смертності виріс з 10% до 74%?

Чому держава Оман зазнала широкомасштабного спалаху поліомієліту через 6 місяців після проведення повної вакцинації (а праця, опублікована в «New England Journal of Medicine» показала, що безліч румунських дітей також заражалася поліомієлітом від вакцини)?

Чому в 1977 році розробник вакцини від полімієліту Джонас Солк, разом з іншими ученими, змушений був визнати, що 87% випадків захворювання поліомієлітом з 1970 року в Америці були викликані щепленнями. Причому 80% усіх випадків захворювання пов’язані з першим щепленням, а ризик захворювання у імунодефіцитних осіб в 3-6 тисяч разів перевищує ризик у здорових. Той, хто пройшов вакцинацію, до того ж, може стати носієм небезпечного захворювання...

Чому американська федеральна урядова програма компенсацій каліцтв від вакцин (NVICP) виплатила більше 1,2 мільярдів доларів з 1988 року батькам дітей, постраждалих або загиблих від щеплень?

І таких «чому» можна приводити дуже багато.

За матеріалами anvictory

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com