Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

ГРИЦЕНКО ПРО ПЛАНИ ВЛАДИ

Парламентські вибори, які повинні відбутися восени, — дуже важливі для опозиції. Про це заявив народний депутат від фракції «НУНС», лідер партії «Цивільна позиція» Анатолій Гриценко. «Якщо опозиція на парламентських виборах не переможе, то можуть не відбутися наступні президентські вибори. Янукович спить і бачить, щоб отримати в парламенті 300 голосів і змінити Конституцію, щоб парламент обрав його президентом. Чи того, на кого вкажуть олігархи», — відмітив він.

На його думку, Президент Янукович вже втратив шанс другий раз стати президентом. «Якби у нього була установка на другий термін, то не знищував би країну, підприємців. Що зараз його дивляться в кожному регіоні відбирають будь-який бізнес, включаючи бізнес Партії регіонів і тих, хто підтримував Януковича. Не називатиму конкретних прізвищ, тому що ці люди бояться. Знають, що їх нікому захистити», — зазначив Гриценко.

 LB.ua

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com