Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Стерилізація щепленнями?

Видно, що для можновладців більшості країн захист своїх народів — непосильне завдання. Тому громадянам доводиться самостійно захищатися від тих напастей, які уже більше року нам нахабно рекламують. Наприклад, від даремних вакцинацій.

Згідно із законодавством про охорону здоров’я, громадянам гарантовано право виражати свою добровільну і повністю інформовану згоду або незгоду на яке-небудь медичне втручання. У реальному житті це право повсюдно порушується. Прикладом можуть служити офіційні прищепні кампанії, в розпал яких склад вакцин і можливі ускладнення приховує щільна завіса секретності.

Приховуються також нюанси законодавства, що свідчить про те, що рішення про вакцинацію дітей приймають батьки. Чинення тиску на них за допомогою відмови у видачі потрібного документу, який дозволить дитині відвідувати дошкільну установу, або у виписці з пологового будинку є грубою зневагою нормами закону.

Тепер щодо розрекламованої в дитячих поліклініках і пресі новітній вакцині проти раку шийки матки.

Ось що пише медичний оглядач радіостанції «Вільна Росія» Ірина Сазонова: «Російська столиця і область перетворилася на полігон випробувань неовакцини проти раку шийки матки. Цей проект передбачає вакцинацію 15000 дівчаток у віковому проміжку 9-17 років препаратом «Гардасил». Вакцина, яка  є дітищем компанії «Меркнув» (США), включена в календар щеплень в багатьох країнах. При цьому «захист» одного громадянина обходиться бюджету в 15 тис. рос. рублів. Компанія-виробник «Гардасила» разом з російськими чиновниками, що просувають вакцину, декларує в рекламних матеріалах значне скорочення випадків раку шийки матки завдяки цьому препарату.

Цікаво, що «Гардасил» (згідно з даними виробника) розрахований на незайманих дівчат. Для жінок, що ведуть статеве життя, і, швидше за все заражені вірусом папіломи людини, вакцина не лише буде марною, але навіть може сприяти виникненню передракових станів.

Вражає дотепність рекламної інформації:

— вакцинації підлягають здорові дівчатка;

— гарантовано виникнення антитіл до чотирьох із ста (!) типів ВПЧ;

— часовий проміжок між зараженням (або незараженням) і власне розвитком раки — близько 20 років.

Виходячи з цього, результат щеплення, «Гардасилом» буде очевидним через два-три десятиліття (а випробування цього препарату велося всього 5 років).

Якщо у жінки, яка отримала в юності щеплення все-таки розвинеться рак шийки матки, даний випадок завжди можна списати на типи ВПЧ, вакцина проти яких ще не отримана, або різні канцерогенні чинники невірусного характеру. Виробники вакцини ні батькам дівчаток, ні самим дітям ніяких гарантій не дають. А навіщо? Перевірена схема працює вже давно. Життя сотні тисяч українців, росіян і білорусів щорічно забирає туберкульоз, але це не заважає вакцинуватися мільйонам громадян цих країн ще в пологових будинках.

Виробники «Гардасила» вважають за краще не розголошувати факт народження п’яти малюків з природженими дефектами у жінок, які були вакциновані в перший місяць вагітності. Уся подія зручно названа випадковістю. Довгострокових досліджень безпеки препарату «Гардасила» для потомства жінок, що отримали препарат, не було взагалі.

Трагедії в історії медицина, пов’язана з вакцинацією, — не рідкість.

Жертвами талідоміда — препарату, що 1956-1962 призначався як засіб проти безсоння і нудоти, стали близько 8-12 тисяч новонароджених, які з’явилися на світ з фізичними вадами. Тільки п’ять тисяч з них досягли зрілості, не загинувши в ранньому дитинстві, але залишилися інвалідами.  Окрім цього таліамід спровокував появу периферичного невриту у сорока тисяч осіб.

Є багато матеріалів незалежних дослідників, що зачіпають  тему глобальної вакцинації в Сполучених Штатах і Австралії. Там щеплення від раку шийки матки роблять з 2006 року.

Назви цих праць досить красномовні: «Вакцина проти вірусу папіломи людини : викриття грандіозного обману», Майк Адамс (США); «Обман з вакциною від раку шийки матки», Патріция Бохацкі.

Тема вакцинації у світі потребує громадського контролю і чесного, відкритого обговорення. Вона порушує питання збереження здоров’я кожного. І навіть більше. Згадайте бойовик  «Дитя людське». Втрата людством здатності до дітородіння, показана у фільмі, може стати страхітливою реальністю, якщо безглузді масові експерименти в медицині (що особливо зачіпають репродуктивне здоров’я) триватимуть.

Подібні експерименти, схоже, є спробою згладити трагічні наслідки зневаги сучасним суспільством заповідями «Не перелюбствуй”! і «Не убий». Такий стан справ, мабуть, влаштовує світові еліти, що не шкодують грошей і зусиль для просування процезу медикаментозного омолоджування із застосуванням абортних матеріалів (наприклад, стовбурових клітин) і поширення сурогатних способів розмноження. Падають обмеження, що перегороджували дорогу клонуванню і виведенню генномодифікованої надлюдини із заданими параметрами.

Кому вигідна стерилізація слов’янських жінок, і чому шкідливі для репродуктивного здоров’я вакцини в завуальованій формі рекламують провідні ТБ канали?

 Дослідження вакцини не дали вагомих доказів її терапевтичного ефекту. Крім того, введення препарату жінці-носієві вірусу папіломи в «сплячому», нешкідливому стані, може запустити механізм передракових змін.

Прищепні кампанії в різних країнах разюче схожі на  цинічне винищування місцевого населення. Під маскою профілактики раку шийки матки проходить стерилізація жінок, оскільки вакцина проти цього виду раку ніколи не досліджувалася на предмет нешкідливості. Вже після 1-ї з трьох щеплень жінка стає неповноцінною.

Через ЗМІ йде потужне лобіювання лжещеплення від раку шийки матки. Вклад західних наднаціональних структур в рекламу згубної для прийдешніх поколінь вакцини обчислюється мільярдами.

 Світ дізнається про нові жертви щеплень проти цього виду раку багато в чому завдяки Нормі Еріксон, президентові SaneVax. SaneVax прагне збирати факти, що свідчать про ризики щеплень проти ВПЧ, і робить усе, щоб інформація про шкоду вакцин стала надбанням громадськості.

Команда SaneVax публікує звіти VAERS (так в США іменується система реєстрації побічних поствакцинальних реакцій).VAERS — добровільна система, що приймає повідомлення про виниклі ускладнення від будь-якої людини. На жаль, сьогодні система реєструє тільки десяту частину побічних реакцій (і це у кращому разі). За словами Кристіни Енгланд, ніхто не приділяє цій системі звітності належної уваги. Багато поствакцинальних ускладнень залишаються не зареєстрованими, а більшість докторів про VAERS навіть не чули.

Але ознайомлення навіть з мізерною частиною випадків, зареєстрованих цією системою звітності, однозначно свідчить про те, що вакцинація від раку шийки матки юних слов’янок має бути заборонена!

Звіт VAERS про поствакцинальні реакції на щеплення від раку шийки матки на кінець листопада 2010 року : зафіксовано 21 022 поствакцинальних реакцій і вісімдесят дев’ять випадків смерті від щеплень проти раку шийки матки, зокрема, 4 смертельні випадки (дівчатка 9-17 років) і 590 реакцій на препарат «Церварикс». «Гардасил» спровокував 20432 побічних реакції і 85 смертей (з них тридцять дві дитини (9-17 років) і стільки ж жінок від 17 до 44 років).

На 07.03.2011 відомі 21 474 поствакцинальних реакції і дев’яносто три смерті від вакцини.

Попри це, у рекламу смертельної для майбутніх поколінь вакцини західні наднаціональні структури вкладають мільярди доларів

 anvictory.org

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com