Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

СТУДЕНТСЬКА ТВОРЧІСТЬ

13 березня у Міжрегіональній Академії управління персоналом відбувся поетичний конкурс декламаторів поезії видатного українського поета Тараса Шевченка. Художній світ, створений поетом, — це великий і щедрий дар рідній Україні та її народу.

Учасниками стали наймолодші вихованці з навчально-виховного комплексу «Престиж» при МАУП та студенти-відмінники Економіко-правового технікуму, а саме Дарницького та Святошинського відділень. Юні шевченкознавці читали різні вірші з творчої скарбниці кобзаревої спадщини, які найбільше припали їм до душі.

До складу поважного журі увійшли викладачі вищої категорії Економіко — правового технікуму при МАУП, які викладають українську мову та літературу. Голова журі —  викладач філологічних дисциплін, поет Дмитро Кривенко та викладачі філологічних дисциплін Людмила Гальченко і Людмила Сіньчук.

Вірші Великого Шевченка: «Єсть на світі доля», «У всякого своя доля», «І мертвим і живим», «У всякого своя доля» пролунали цього дня в залі Академії.

Усім молодим знавцям та любителям української поезії вручили подарунки у вигляді українознавчої літератури та дипломи за участь у конкурсі.

За прекрасну декламацію вірша диплом І ступеня отримав студент 2-го курсу Святошинського відділення Економіко-правового технікуму при МАУП Костянтин Рослов, який обрав серйозну поезію Тараса Шевченка із циклу «В казематі«: «Про можливість участі у цьому конкурсі я дізнався випадково і згадав, що знаю добре цей вірш, і, не відкриваючи Кобзаря, прочитав його вдома. Для мене не є проблемою прочитати поезію, якщо вона мені подобається».

На честь Шевченківських свят Економіко-правовий технікум при МАУП провів акцію «Одягни вишиванку».  Цей традиційний захід підтримала більша кількість студентів та співробітників технікуму, які прийшли на культурний захід  в українських сорочках. Це є невеличким внеском у вшанування пам’яті великої особистості — Тараса Григоровича Шевченка.

Прес-служба МАУП

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com