Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

ХТО ХОЧЕ ЗРОБИТИ НАС БЕЗПЛІДНИМИ?

План ілюмінатів по скороченню населення планети був прийнятий на симпозіумі по світовому розвитку в 1957 р. Висновок, озвучений на цьому цілком науковому симпозіумі, полягав в тому, що перенаселення і надмірна експлуатація довкілля призведе до руйнування Землі вже до 2000-го року або незабаром після  цієї дати. Ілюмінати, використовуючи підставні організації для пропаганди нового світового порядку, такі як Корнельский університет, продовжують просувати тезу про перенаселення.

Президент Эйзенхауэр таємно доручив групі учених, відомій як Товариство Джейсон (The JASON Society), переглянути висновки симпозіуму 1957-го року.  Товариство Джейсон погодилося з висновками симпозіуму і розробило три варіанти для розгляду президентом Ейзенхауером. Эйзенхауэр відхилив перший варіант тому, що його реалізація була пов’язана з використанням ядерної зброї. Проте, президент схвалив другий і третій варіанти.

Усі три альтернативи включали рекомендації по «контролю населення». У їх числі:

— Регулювання народжуваності.

— Стерилізація.

— Використання смертоносних вірусів для скорочення або уповільнення темпів зростання населення Землі.

«Якби [у мене була можливість] перевтілитися, то я хотів би повернутися на Землю вірусом-вбивцею, щоб скоротити чисельність населення». Принц Філіп, герцог Едінбурзький, президент Всесвітнього Фонду Дикої Природи

Давнішньою метою таємних товариств є побудова утопічного і дуже нудного світу, в якому є раса освічених панів і другорядне населення — «худоба». У перших   є довгостроковий план переоблаштування світу. 

Щоб провести аналогію, яка відповідає моєму ходу думок, я згадую епізод з фільму «Зоряні брами», 4-й сезон, 16-а серія, яка називається «2010». У цій серії раса під назву «Ашен» укладає мир із землянами і, у рамках договору, передає нам свої передові медичні технології.

Результатом цього стає зникнення хвороб на землі. Люди отримують довге життя. Це позитивний ефект «вакцини», яку вони принесли за Землю. Побічний ефект цієї дивної «вакцини» — безпліддя, і люди надто пізно розуміють, що «Ашен» будують довгостроковий план по захопленню нашого світу і перетворення його у фермерські угіддя, що буде дуже легко зробити, коли усі люди помруть. 

Частиною плану таємного товариства «будівельників» є скорочення населення планети. Населення має бути скорочене до керованого рівня і використовуватися для рабської праці. Згадувалося, що цільовою кількістю населення є 500 мільйонів. Нині населення планети [вже] перевищує 7 мільярдів чоловік.

ООН опублікувала програму по уповільненню зростання чисельності населення. Вона називається «Програма дій Міжнародної конференції з народонаселення і розвитку». Хоча і немає жодної копії згаданої програми на сайті ООН, вона згадується в безлічі інших документів. ООН, звичайно, сповідує і пропагує переваги «переходу до низького рівня народжуваності» для суспільства. Зупинимося на цьому детальніше.

Війна.

Загальна кількість жертв I Світової: 16 мільйонів. —    Загальна кількість жертв II Світової: 62-78 мільйонів. 

Ці війни були результатом діяльності прибічників встановлення «нового світового порядку». Особливо якщо врахувати, що дві останні світові війни були передбачені генералом Альбертом Пайком, який за життя був главою всесвітньої організації франкмасонів Шотландського Статуту. Звичайно, в сучасних війнах загинули багато мільйонів людей з інших країн, проте, як ми побачимо, війна є лише верхівкою айсберга.

Аборти.

Хоча деякі і вважають тему абортів такою, що відноситься до сфери вибору «за або проти», смертність від абортів в одних тільки США приголомшує: 50 642 743 абортів за період з 1960 по 2008 роки — тобто більше 50 мільйонів, і ця цифра продовжує рости. Найбільша кількість абортів (1 608 620) була зафіксована в 1990 році, коли Буш почав війну в Іраку.

Щонайменше упродовж 20 років в США в рік фіксувалося більше смертей від абортів, ніж за усі 230 років воєн, в яких брала участь Америка.

 Жертви терактів 11 вересня 2001-го року у Всесвітньому Торговельному Центрі виглядають як крапля в морі в порівнянні з кількістю смертей від абортів.

Кому це вигідно?

Дослідникам стовбурових клітин? Постачальникам людських органів? Фармацевтичним компаніям? Косметичним компаніям? 

 Існує 14 видів вакцин, які виготовляються з використанням людських зародків, отриманих в результаті абортів. Вони виробляються великими фармацевтичними корпораціями. 

Існує медичний журнал — «Зародок як донор для трансплантації: наукові, соціальні і етичні перспективи». Він створений Пітером МакКалоу, імунологом з Університету Західної Австралії і публікується компанією John Wiley Company в Нью-Йорку. П. МакКалоу з Австралійського Міжнародного Університету в Канберрі, напевно, є найобізнанішою людиною у світі в сфері використання тканин плоду. До речі, він проти абортів, і це чудово, що його книга описує деякі з технологій, які раніше використовувалися для отримання ембріональних тканин мозку. Наприклад, він говорить про те, як в Швеції вони проколювали плаценту вагітної жінки на терміні, скажімо, від 14 до 16 тижнів, потім вони закріплювали затиск на голові дитини, витягали голову в шийку матки, свердлили отвори в голові дитини, а потім, за допомогою спеціальної машини, висмоктували клітини мозку. Ці рядки узяті прямо з його книги. Були використані здорові людські зародки у віці від 7 до 21 тижня, отримані в ході легальних абортів. Це відбувалося в Швеції. Вік оцінювався по довжині тіла і так далі. Печінка і нирки зародка швидко видалялися і зважувалися. Це аборти на термінах 16 і 21 тиждень. У матку упорскує спеціальна речовина, і, в результаті «міні-пологів», дитина з’являється на світ передчасно. У 50% випадків дитина з’являється живою, але це нікого не зупиняє! Вони просто розкривають черевце дитини без якої-небудь анестезії, щоб витягнути печінку і нирки (www.ourch­urch.com)

До речі, дослідження стовбурових клітин з використанням людських зародків проводяться в деяких цивілізованих країнах.

На аборти за останніх 30 роківм було витрачено більше 6 мільярдів доларів.

І це не враховуючи прибутків, які отримують лікарі від продажу органів.

Десятки організацій, виступаючих проти абортів, закликають бойкотувати харчового гіганта, PepsiCo, за те, що ця корпорація співпрацює з Senomyx, біотехнологічною компанією, яка використовує фетальні клітини з абортового матеріалу для розробки штучних підсилювачів смаку. Крім того, вони намагаються применшити ризики, яким піддається будь-яка жінка, що зробила аборт раніше природних пологів.

Восени 1996 року з’явилася нова наукова праця, що об’єднала в собі більше 23 досліджень взаємозв’язку абортів на першому триместрі вагітності з ризиком виникнення раку молочної залози. Він був опублікований в Британському медичному журналі. Ці дослідження наочно показали зв’язок між абортом, зробленим в першому триместрі вагітності, і підвищеною вірогідністю виникнення раку грудей. У відповідь на ці публікації Американська медична асоціація (AMA),  Американське Онкологічне Суспільство об’єдналися в союз, щоб скомпрометувати висновки авторів дослідження, а так само не допустити поширення цієї інформації серед лікарів. 

Викидні.

Люди залякані повідомленнями про те, що вакцина проти грипу H1N1 містить якісь RFID-чіпи. Виявилось, що ця вакцина на 700% збільшує вірогідність викидня. Лікарі, які знали про ризики, продовжували вводити цю «вакцину» вагітним жінкам. Звідки ця специфічна протирепродуктивна дія вакцини від грипу? 

Є безліч хімічних речовин в нашій воді і харчових продуктах, які сприяють або викидням, або безпліддю. Все частіше і частіше ми чуємо про випадки неодноразових викиднів.

Хромосомні аномалії зустрічаються вже у 26% людських яйцеклітин і 10% сперматозоїдів. Періодичні викидні пов’язані з хромосомними аномаліями у батьків, антифосфоліпідними антитілами і матковими аномальними порожнинами. Передчасне згасання функції яєчників може бути генетично детерміноване і пов’язане з аутоімун­ним захворюванням. 

Що може бути гіршим за нашу їжу і напої? Давайте розглянемо бензол, дуже шкідливу речовину, яка використовується при розробці сланцевих родовищ вугілля і газу  на глибині залягання артезіанських підземних вод, а також міститься в  продуктах, як «консервант 211» або «бензонат натрію». Насправді це хімічна речовина міститься в кожному безалкогольному напої, лікерах і фруктових соках, які п’ють наші діти. Якщо ви подивитеся на етикетки в супермаркеті, вам буде важко знайти напої без «211 бензолу». У Австралії міністерство охорони здоров’я зобов’язало компанії Pepsi, Coca-Cola і Schwep­pers, припинити використання бензолу при виробництві напоїв — виробники відповіли, що вони просто використовуватимуть «менше» бензолу. Як же так? Отож ми п’ємо колу, бо принаймні фосфорна кислота не нанесе таких наслідків, як бензол!

Ті «прекрасні» газовані напої, які так люблять наші діти, можуть зробити їх безплідними.

Мало що відомо про вплив хімічних речовин на репродуктивну функцію.  Організація економічного співробітництва і розвитку і Європейська Економічна Спільнота підготували список з декількох тисяч хімічних речовин, вироблюваних у кількості більше 1000 тонн в рік.

У нашому повсякденному житті нас з усіх боків оточують хімікати. До чинників хімічної загрози екологічного або географічного характеру відносяться: робота або проживання поблизу ферми, де використовуються пестициди; хімчистка; робота в стоматології; кава, сигарети, наркотики, алкоголь (усі наші улюблені речі); харчові добавки, питна вода з-під крану; вихлопні гази автомобілів; робота в гумовій, пластмасовій або синтетичній промисловості.

Богуслав Баранскі з Інституту медицини праці, (Копенгаген, Данія) пише: «Існує ризик безпліддя у жінок, які піддалися дії текстильних барвників, хімі­катів для хімчистки, шуму, свинцю, ртуті і кадмію, зростає. Існує значний ризик виникнення проблем із зачаттям у жінок, якщо антикорозійних засоби попали на продукти, або якщо жінка вдихала дим при зварюванні, виробництві пластика, дії свинцю, ртуті, кадмію або анестетиків. Існує також підвищений ризик появи проблем із зачаттям у чоловіків, якщо вони контактували з текстильними барвників,  виділеннями при виробництві пластмас і димом при зварювальних роботах. Ті, хто контактує з антибіотиками або вживає їх, піддаються підвищеному ризику виникнення проблем із зачаттям упродовж 12-ти місяців після контакту з цими хімікатами».

Мається на увазі, що якщо ми були в лікарні або у зубного лікаря, застосовували анестезію або вживали антибіотики, ми можемо стати безплідними.  Чому тоді фармацевти не змінюють формулу для цих препаратів?

Може хтось послідовно не хоче, щоб ми мали дітей? 

Нині на кожну жінку по всьому світу доводиться в середньому 2,79 дитини, в 1950 році було 4,95.  Прогнозується поступове, але неухильне зниження народжуваності по всьому світу.   Ми станемо свідками скорочення чисельності населення на планеті. Річні темпи зростання народжуваності досягли свого піку у кінці 1960-х, коли вона була на рівні 2% населення і вище. Проте, відтоді цей показник знизився майже в два рази в порівнянні з піковим показником в  2,19 відсотки, які були досягнуті в 1963 році, на даний момент цей показник складає 1,15%.

Зверніть увагу на телевізійні репортажі, які рекламують подружні пари, які не збираються заводити дітей, або планують завести їх пізніше, оскільки діти розглядаються як тягар при «сучасному способі життя», яке не дозволяє нам купувати всілякий непотріб, без якого жили сотні поколінь наших предків, і якими пістрявить сучасна реклама.

Вони переконали нас поставити швидкоплинні роз­ваги вище сім’ї!  

Вони говорять нам, що світ перенаселений, і ми не повинні мати дітей. Тимчасом населення західних країн інтенсивно старіє і скорочується. Старінням населення створює диспропорцію пенсіонерів до працівників і дітей. Коли подібна ситуація залишається незмінною упродовж тривалого терміну, скорочення чисельності населення прискорюється.

Досі ми не маємо точної інформації про чисельність населення в Китаї. Можливо навіть, воно скорочується швидше, ніж має при «політиці однієї дитини«? 

Одним з основних чинників, що сприяли падінню народжуваності являється зниження фінансового добробуту середньостатистичної сім’ї. Багато людей біль­ше не можуть дозволити собі мати дітей. Подружжя було запрограмовано вірити, що необхідність витрачати гроші на хороший будинок, машину, і безліч інших потрібних речей означає, що вони не можуть дозволити собі завести дитину  і дати їй усе, що належить.

Ліки і наркотики.

Від нелегальних медичних препаратів і наркотиків гине більше 37000 американців на рік. Рецептурні препарати вбивають близько 100000 чоловік на рік тільки в США — людей, які просто вірили лікарю і не думали про побічні ефекти, навіть якщо про ці ефекти попереджали фармацевтичні корпорації.

Можливо, це якийсь розумний  «супутній збиток», який покривається страховими полісами?

Зовсім недавно за суперечливих обставин була заборонена вакцина від малярії. Тимчасом малярія вбиває 1,2 мільйона чоловік на рік (90% з яких молодше за п’ять років)! 

Епідемії хронічних захворювань стали реальною загрозою. Сьогодні від них гине більше людей, ніж від усіх інших причин, разом узятих (3 з кожних 5 померлих). Четвірка найнебезпечніших хвороб: рак, діабет, сердцеві захворювання і захворювання дихальних шляхів. Існують докази, що доводять міцний зв’язок усіх цих недуг із  забрудненням довкілля речовинами і збудниками хвороб промислового походження. Величезна кількість людей, перенісши хворобу, відновлює здоров’я неповністю або залишаються інвалідами.

Пропаганда закуліси стверджує, що люди самі роблять себе хворими і занадто дорого зберігати життя хворим. Багато націй вже виконують ці рекомендації, у тому числі США, Великобританія і Індія.

СНІД вбиває дедалі більше людей. На планеті зараз більше 30 мільйонів заражених, більшість з них в Африці. Коли цей вірус буде переможений — невідомо. Зате виготовлено сотні найменувань начебто ліків від СНІДу. Нова помпа по викачуванню грошей з населення запрацювала на повну.

Що за кулісою безперервних воєнних зіткнень в Африці? Зокрема в Руанді в 1994 році? Після того, як християнське плем’я Тутсі було роззброєне за указом уряду на початку 1990-х, воєнізовані банди, ядро яких складало плем’я Хуту, почали систематичне знищення беззахисних християн. Різанина почалася в квітні 1994 року і тривала до липня 1994 року. Використовуючи мачете замість куль, Хуту вселяли справжній жах в душі безпорадного християнського населення. Були знищені сотні тисяч чоловік.

Організація Об’єднаних Націй негайно скликала слухання по геноциду, що відбувається в Руанді, але американський представник в ООН стверджувала, що не можна дозволити сусіднім африканським державам втручатися  в конфлікт до тих пір, поки «громадянська війна не добіжить кінця». Насправді, звичайно, не було ніякої громадянської війни, оскільки у однієї із сторін не було зброї, щоб захистити себе, йшлося лише про масове вбивство. На додаток до блокування втручання сусідніх народів, Мадлен Олбрайт також наполягала на тому, що слово «геноцид» не повинне вживатися, і що сили ООН, дислоковані в Руанді не повинні втручатися. Протягом трьох наступних місяців, від 500 000 до 750 000 християн було зарубано, розчленовано і забито на смерть в ході кривавої бійні. «Десятки тисяч християн були убиті у своїх церквах. Десятки тисяч були убиті у своїх лікарнях і в школах » (Стенлі К. Монтейт, медико-санітарна служба).

Вода.

Ви будете здивовані, дізнавшись, що «проста вода» може стати страшною зброєю в руках світової закуліси. Мільйони людей помирають або ризикують здоров’ям через речовини, що містяться у воді, яку вони п’ють. Маємо 1 800 000 заражених діареєю; 1 200 000 — малярією; 160 мільйонів   — шистосомозом; 500 мільйонів — трахомою; 146 мільйонів тих, що непередбачувано втратили зір; 133 мільйонів заражених кишковими інфекціями; 1 500 000 — гепатитом; 35 мільйонів отруєних миш’яком в Бангладеш; 26 мільйонів отруєних фторидами в одному лише Китаї.

Понад 1 мільярд чоловік помирають або ризикують здоров’ям щороку через «питну» воду.

І потім, в одних тільки США налічується більше 300 тисяч місць видобутку корисних копалин, де використовуються 300 різних хімічних речовин, включаючи бензол, які просочуються в  артезіанські підземні води.   Не дивно, що державна комісія з харчових продуктів і ліків в США підвищила граничні «допустимі рівні» змісту канцерогенів у воді, яку ми п’ємо, і в повітрі, яким ми дихаємо.

Викрадення дітей.

Через повне замовчування цього питання в засобах масової інформації, ми  не бачимо реальної статистики. Було підраховано, що більше 1 млн дітей зникає без вісті у США та Великобританії щороку. Хоча ці цифри можуть здатися перебільшеними, але статистика в США складає в середньому, 3000 заяв про пропажу дітей на день, що складає більше 1 мільйона на рік, а у Великобританії така звітність дає показник у  більш ніж 100 000 осіб на рік. Що відбувається зі зниклими ніхто не знає...

Нині настирливо пропагуються всілякі збочення на кшталт педофілії, гомосексуалізму, лесбіянства, брутальної порнографії. Це недивно. Адже такі речі суперечать природним людським інстинктам і спрямованості на міцну багатодітну родину і консервативні цінності. 

 За матеріалами abovetopsecret.com
підготував А.Гусєв

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com