Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Новий полюс тяжіння У ВР

Входження народного депутата України Романа Забзалюка у фракцію «Реформи заради майбутнього» свідчить, що в українському парламенті почався бурхливий процес переформатування політичних сил напередодні цьогорічних виборів. Про це в коментарі журналістам заявив директор Центру суспільно-інформативних технологій “Форум” Валерій Димов. На думку політолога, «сьогоднішнє входження Р.Забзалюка у фракцію Ігоря Рибакова вже змінило рейтинг депутатських фракцій - фракція «Реформи заради майбутнього» кількісно «обійшла» фракцію Володимира Литвина. У «реформаторів» відсьогодні – 21 штик, у «литвинців» - лишається 20 і не факт, що фракція Народної партії до весни не втратить ще кілька голосів, адже максимум, що світить В.Литвину на виборах – це домовитися з «регіоналами» про 2-3 місця у їхній прохідній частині. Політичне ж майбутнє решти депутатів цієї фракції буде залежати виключно від них самих».

В.Димов вважає, що ситуація з фракцією «Реформи заради майбутнього» інша: «за деякою інформацію, І.Рибаков виношує амбітні плани збільшити кількість своїх «бійців» мінімум до 25-ти. У такому випадку «реформатори» стануть другою – після «регіоналів» - фракцією в парламентській більшості з усіма випливаючими наслідками, залишивши позаду не тільки фракцію В.Литвина, а й комуністів». 

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com