Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

КОНЦЕРТ ДО ДНЯ ПРАЦІВНИКА ОСВІТИ

Вчитель  виконує у суспільстві велику громадянську місію — навчає та виховує майбутнє покоління. Це особистість, яка акумулює в собі, знання, мудрість, доброту та багато інших якостей.

В Міжрегіональній Академії управління персоналом студенти привітали своїх викладачів з професійним святом та подарували їм святковий концерт. Свято відкрив ректор МАУП Анатолій Подоляка, привітавши усіх присутніх від імені Наглядової ради та  ректорату й побажав здоров’я, витримки, довгих і щасливих  років життя та поповнення на професійній ниві вагомими здобутками

З привітанням до освітян звернувся і директор Економіко-правового технікуму при МАУП Анатолій Анатолійович Гомон: «Ви обрали професію, яка лікує людські душі, яка дає знання, мудрість. З давніх-давен найбільш шанованими людьми завжди були священник, лікар і  вчитель. Це означає, що освітянин потрібен людям, підростаючому поколінню, щоб вложити в їхні голови те світле, що надбане людством протягом багатьох років. Нехай людська любов не оминає Вас».

Вітання викладачів продовжилося  концертною програмою. На сцену вийшла творча молодь Академії, яка своїми піснями й танцями подарувала приємний заряд позитиву цього святкового дня. Учасники вокальної студії «Gloria» Катерина Агафонова, Денис Денисенко, Олександра Котеньова, Турал Багіров, Віталій Чалий, Юлія Молдован виконували пісні, різні за жанрами, образами та складністю, але однаково присвячені викладачам. Зі святом своїх викладачів прийшли привітати піснею студенти з Економіко-правового технікуму: Яна Пилипчук, Олександр Тихоненко та Ілона Каверіна. Артур Ємчик з Ганною Гри­гор’є­вою з ЕПТ натхненно виконали грайливий танок «Зозуленька». І як завжди на сцені виступив народний ансамбль «Перлина» і представив свої чарівні танці.

Свято закінчилося, але хочеться приєднатися до всіх теплих слів і висловити подяку викладачам, які запалюють іскорки знань та мудрості в очах тих, хто прагне навчатися та дарують  віру у свої сили для професійних та життєвих перемог.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com