Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Юристи МАУП відзначили професійне свято

День юриста з’явився у календарі України згідно з Указом Президента №1022/97 від 16.09.1997 року. Це свято, яке об’єднує юристів різних сфер діяльності, які захищають права і свободи українців.

Щорічно 8 жовтня відзначається професійне свято людей, усе життя  яких  підкорене гаслу «Знати право, служити праву, захищати право».

Напередодні Дня юриста відбулись урочистості з нагоди свята в Інституті права Міжрегіональної Академії управління персоналом. Традиційно святкові збори відкрив державний гімн України. Цього дня серед почесних гостей Академії були заступник міністра внутрішніх справ України, доктор юридичних наук, генерал-полковник міліції, почесний ректор МАУП Микола Ануфрієв, кандидат юридичних наук, суддя Верховного суду України, генерал-полковник юстиції, професор кафедри адміністративного права Інституту права Василь Іванович Німченко, доктор юридичних наук, суддя Конституційного суду України, професор кафедри цивільно-правових дисциплін Інституту права В’ячеслав Джунь та інші.

З вітальним словом до гостей, колег та студентів звернувся ректор МАУП Анатолій Подоляка: «День юриста – це свято тих, хто вносить свій посильний внесок у правову розбудову нашої незалежної держави, людей юридичної науки і практики, яким належить видатне місце у формуванні у громадян належного рівня правової культури та правової свідомості, прищеплення поваги до законів та їх свідомого виконання».

Звертаючись до професорсько-викладацького складу, ректор підкреслив, що своєю працею вони віддають свою енергію і знання на підготовку фахівців освітньо-кваліфікаційних рівнів бакалавр, спеціаліст та магістр в межах галузі освіти «право”, які згодом стануть на захист прав і свобод громадян.

Завершуючи свій виступ, Анатолій Миколайович від імені Наглядової ради МАУП та ректорату висловив щиру подяку викладачам та співробітникам Інституту права за самовіддану працю та професіоналізм, а студентам – за старанне та успішне навчання. «Нехай чисте сумління і власна гідність супроводжують вас на професійному шляху” – побажав ректор Академії.

В ході урочистої частини свята почесні грамоти за вагомий внесок у підготовку сучасних юристів та особистий вклад у розвиток сучасної юридичної науки, а також з нагоди Дня юриста було вручено декану Інституту права Катерині Лісовій, заступнику завідувача кафедри цивільно-правових дисциплін Олені Міхатуліній, професору кафедри фінансового та банківського права Олександру Медвєдєву, доценту кафедри правоохоронної діяльності Світлані Кондраковій та іншим.

За відмінні успіхи у навчанні та активну участь у громадському житті Академії та з нагоди Дня юристи було нагороджено грамотами студентів Інституту права: Ігоря Волошко, Дмитра Андрєєва, Катерину Долю, Тетяну Соловей, Максима Саламатіна та інших.

Урочистості продовжилися святковим концертом, привітати правників Академії завітали учасники мистецьких студій Академії. Для юристів, які зібралися у залі, виконала авторський вірш Катерина Власова, заспівали учасниці вокального колективу «Gloria” Анастасія Миронова та Катерина Агафонова, а також з веселими танцювальними композиціями виступили учасники народного ансамблю танцю «Перлина”.

Тож приєднуємося до всіх привітань і бажаємо всіляких успіхів нашим юристам!

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com