Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Механічні штукатурні роботи та їх переваги

Механізована штукатурка, являють собою найбільш швидкий, недорогий і головне ефективний спосіб підготовки поверхні для подальшої обробки. Процес штукатурки механічним способом полягати в вирівнювання поверхонь різного типу за допомогою автоматичного обладнання. Цей вид штукатурки, можна використовувати і в закритих приміщеннях, а також при фасадних роботах.

Штукатурка механічним способом має ряд особливостей і переваг:

  • Зчеплення між шарами робочої суміші і поверхнею - набагато вище, ніж при традиційній технології обробки.
  • Завдяки повному витраті затворної суміші, значно економиться матеріал.
  • Після обробки машинним способом, штукатурка не вимагає додаткових робіт.
  • У порівнянні з класичною штукатуркою, машинна обробка займає менше часу і сохне швидше.
  • Вимагає менше робочої сили, машинная штукатурка цена економить витрати на оплату робітникам.

Немає потреби виконувати важку роботу вручну, тепер замісом і нанесенням розчину буде зайнята спеціалізована машина. Механізована штукатурка, на відміну від класичного, ручного варіанту роботи, наноситися досить швидко і рівно, та і якість роботи оздоблення набагато краще. У процесі замісу розчину штукатурна машина насичує суміш повітрям, а це робить її більш об'ємною і істотно скорочує витрату матеріалу.

На початку механічної штукатурки, робочий апарат підключається до водопостачання та електроживлення. Потім в машину засипають суміш. Після того, як почне надходити вода, агрегат доставляє суміш в сухому вигляді, прямо в камеру змішувача, де перемішуватися з водою до однорідної маси. Потім, за допомогою шланга отриманий розчин транспортується на робоче місце і рівномірно наноситься на поверхню.

Для керування машиною потрібно всього два майстри, в той час, як для штукатурки середнього за розмірами приміщення, потрібна ціла бригада. Механізовані штукатурні роботи здійснюються оперативно, завдяки спеціальним насадкам, майстри можуть покрити величезну площу і на протязі декількох хвилин, а потім за допомогою шпателя ідеально вирівняти поверхню.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com