Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Погляд Вед: чи потрібні прикраси сучасній жінці

Згідно ведическому знанню, носіння прикрас входить в обов'язки жінки.

З давніх часів біжутерія для жінок була не стільки засобом прикраси власного образу, скільки мало не життєвою необхідністю, невід'ємною частиною наряду. Прикраси мали релігійне, обрядове значення, вони говорили про статус носила їх жінки, служили оберегами. Зараз прекраси втратили всоє сакральне значення та бижутерия интернет магазин пропонує їх великий асортимент.

Зап'ястя жінки є зоною енергетичного виходу. Тому браслети носять регулюючу і обережну функцію, не дають розплескати, віддати всю енергію.

Кільця і ​​персні так само мають вплив на рух енергій в організмі, а два кільця, з підходящим саме вам камінням, будуть найсильнішим захисним талісманом. Не варто керуватися тільки порадами астрологів або нумерологів, вибирайте дорогоцінні камені для себе самі, інтуїтивно, приміряйте, потримайте в руці. Якщо з кожним днем ​​виріб подобається вам все більше, вам хочеться носити його день за днем ​​постійно, не знімаючи, значить, - ось воно!

Кулони, намисто, кольє припадають на область трьох енергетичних зон - горлови, серця і сонячного сплетіння. В області горла розташована п'ята чакра Вішудха (блакитний колір), яка відповідає за творчість, здібності, обмін інформацією. В області сонячного сплетіння на рівні серця - четверта чакра Анахата (від ніжно зеленого до майже білого кольору). Енергетичний центр серця відповідає за ніжні почуття, співчуття, силу віри і любові, а сонячне сплетіння - джерело впевненості в собі, усвідомлення своєї сили. Прикрашаючи ці частини тіла, об'єднуємо і стимулюємо енергію цих центрів і отримуємо можливість впливати на свій внутрішній світ, діяти в зовнішньому світі по своїй волі.

На маківці голови є енергетичний центр, відповідальний за зв'язок з Божественим світом, у слов'ян він називався Джерело. Так само вважається, що саме волосся - це сила жінки. Стрічки, вплетені в косу, діадеми, красиві шпильки допомагають в усвідомленні причин і наслідків, в осягненні законів Всесвіту.

Вінок у слов'ян завжди вважався потужним оберегом і необхідним атрибутом для залучення наречених. В області чола (чола) знаходиться центр інтуїції. У період пошуку і вибору судженого наші пра-пра-прабабусі прикрашали чоло вінками, стрічками і тасьмами, адже куди ж у такій справі без інтуїції ?! І останнім вінцем був весільний вінець, використовуваний в обряді вінчання. У наш час ту ж роль виконують обідки (особливо, якщо правильно зроблені).

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com