Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Визнання внеску Академії в розвиток українсько-японського співробітництва

26 серпня Академію відвідала делегація благодійного фонду «Український Орден Морський Хрест» у складі голови Фонду, першого Командувача Військово-Морських Сил України адмірала Бориса Кожина та уповноваженого Фонду в Японії п. Йошихіко Окабе, професора Університету Кобе Гакуін.

Делегація мала зустріч з проректором з міжнародних зв’язків, генеральним директором Міжнародного відкритого університету МАУП Ігорем Піляєвим. В теплій дружній атмосфері високоповажних гостей було поінформовано про історію та сучасний стан розвитку Академії, особливості підготовки іноземних студентів. Професор Йошихіко Окабе цікавився можливостями навчання японських студентів у Міжнародному підготовчому інституті МАУП, зважаючи на зростаючий інтерес в Країні Висхідного Сонця щодо України, її культури, мови та традицій.

Під час зустрічі уповноважений представник Фонду в Японії вручив Ігорю Піляєву медаль «Японсько-українська дружба та співпраця». У відповідь Ігор Піляєв відзначив, що сприймає цю нагороду як ознаку міжнародного визнання внеску Академії в розвиток освітньо-культурного, гуманітарного співробітництва з Японією та іншими країнами Східної Азії, що нині динамічно розвиваються.

Візит продовжився екскурсією Академією, під час якої гості відвідали Міжнародний бібліотечно-інформаційний центр імені Ярослава Мудрого, Телеуніверситет, ознайомилися з унікальними культурними пам’ятками Академії.

В ході візиту було домовлено про подальші контакти з метою реалізації спільних українсько-японських проектів.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com