Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Традиції 1-ого вересня

Освітнє середовище навчальних закладів системи МАУП формує значна кількість відомих особистостей України: від науковців з міжнародним визнанням до спортсменів зі світовими іменами.

Цьогоріч лави штатних викладачів Чернівецької філії МАУП поповнили і кандидати наук, і магістри права, зокрема Марина Савчук, яка, навчаючись в МАУП, професійно займалася спортом та активно брала участь у міжнародних змаганнях, а щойно здобула титул чемпіонки світу з УШУ за версією WTKF.

Іміджу закладу сприяють традиції, які формуються у Чернівецькій філії МАУП на основі любові й пошани до національної гідності, що проявляється через проведення заходів, зокрема й 1-го вересня — в національному строї. Буковинський стиль, що так личить студенткам другого курсу Лілії Старух та Іванці Шупеня, відрізняється в українській традиції вишуканістю та розкішшю: бісер на сорочці може додавати їй ваги до 10 кілограмів.

Найталановитішим та найдосвідченішим носієм національних цінностей є викладач ЧФ МАУП Марія Скрипник — викладач вищої категорії.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com