Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Який торт вибрати на День народження

У не залежно від статі і віку іменинника, торт обов'язково повинен бути присутнім на святковому столі. І абсолютно неважливо, який вік у іменинника. Святкова солодкість завжди в пошані як у дітей, так і у дорослих. Звичайно, його можна купити, але самий смачний святковий торт - той, в який вкладена душа кондитера, тому ми радимо вам підкріпити свої привітання тортом Тортишка, зробленим на замовлення.

Сучасна кондитерська промисловість може втілити абсолютно будь-яку ідею в реальність. Надайте ідеї оригінальності, щоб іменинник щиро здивувався і порадів тортику. Такий подарунок ніколи не залишиться без уваги винуватця події, та й гості не відмовляться з'їсти шматочок ласощів.

Замовляючи торт у професіоналів, ви можете розраховувати на допомогу у виборі складу та оформлення, відповідно вашим вимогам. Майстри-кондитери створять для вас особливий дизайн, в якому будуть використовуватися теми, близькі іменинникові. Наприклад, це можуть бути знаменні події з життя винуватця торжества, символи його захоплення.

Відповідне оформлення можна знайти і для прихильників класики, і для любителів епатажу.

Торт на день народження дитини

Дизайн торта для дитини може бути самим різним, наприклад, бути круглим з однією свічкою. Можна прикрасити торт різними іграшками такими, як брязкальця, кубики або пляшечки. Для того щоб здивувати батьків, можна прикрасити торт цукровою фігуркою малюка, виконаної по фотографії.

Дітям старшого віку торт варто оформляти в залежності від їх захоплень. Можна прикрасити цукровими фігурками героїв з улюблених мультиків. Більше того, торт може бути оформлений у вигляді машини чи будь-який інший іграшки.

Торт на дорослий день народження

Вибираючи торт для дорослої людини, варто відштовхуватися від його особистих переваг і статі. Чоловікові можна подарувати торт, виконаний у формі його улюбленої машини або мотоцикла. Сучасні технології дозволяють виготовити торт з фарами, які світяться, такий виріб обов'язково справить враження на винуватця торжества. Якщо людина захоплюється полюванням або риболовлею, то йому обов'язково сподобаються торти, виконані у відповідній тематиці. Колекціонерові дорогих напоїв, можна презентувати торт у формі пляшки. Для дідуся чи бабусі можна замовити торт, прикрашений цукровою фігуркою дідуся зі своїм домашнім вихованцем.

Торт для жінки

Вибираючи торт для жінки, варто також відштовхуватися від її смакових уподобань. Можна замовити торт, прикрашений квітами і зробити напис. Можна прикрасити його цукровою фігуркою, списаної з особистої фотографії іменинниці. Дарувати такі подарунки жінкам можна з приводу і без, вони завжди будуть раді.

Неважливо, кого ви хочете привітати. Вибирайте ексклюзивний торт, і ви ніколи не помилитеся: він стане самим правильним виграшним подарунком в будь-якому випадку.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com