Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Таланти вчаться в чернігові

Чернігівський інститут імені Героїв Крут МАУП готує кваліфікованих юристів

Чернігівський інститут імені Героїв Крут МАУП — це навчальний заклад, який активно розвивається, прагне підкорити нові вершини. Кожний випуск спеціалістів це результат плідної роботи всього колективу інституту, його невтомного поривання організувати навчальний процес на самому  вищому рівні.

Нещодавно у Чернігівському інституті імені Героїв Крут МАУП відбулася традиційна церемонія вручення дипломів спеціалістів юридичного факультету денної форми навчання. В історії інституту випускники 2011 року  це вже восьмий випуск денного відділення юридичного факультету.

В житті на все свій час, назавжди закінчилося студентське безтурботне життя. Ніхто з них, мабуть, не помітив, як швидко проминули ці роки, що формували їх як фахівців і громадян нашої держави.

Директор Чернігівського інституту імені Героїв Крут Міжрегіональної Академії управління персоналом кандидат економічних наук, доцент, академік Академії економічних наук України Мурашко Микола Іванович з почуттями радості та гордості вручив дипломи випускникам, щиро привітав з цим святом: «Сьогодні знаменний та світлий день, дуже хвилююче свято. Шановні випускники, ми з Вами продовжуємо наші традиції, які були раніше закладені з метою реалізації у майбутньому формувати свою кар’єру на принципах соціальної справедливості, відповідальності, загальнолюдських цінностей. Україна, — молода країна. Двадцять років це — для держави дуже невеликий, термін, але що стосується молодої людини це приблизно чверть його життя. Наша молода держава потребує модернізації у всіх напрямках економічного та соціального розвитку. Ми сподіваємось, що ви, молоді талановиті юристи, розробити нові закони, а найголовніше — будете стояти на їх захисті».

До привітального слова долучився декан юридичного факультету, кандидат юридичних наук Тюленєв В’ячеслав Георгійович: «Дорогі  колеги! Тепер Вас можна так називати. П’ять років минуло швидко. Головну подяку має сенс висловити  вашим батькам, тому що  вони вам надали можливість отримати вищу юридичну освіту. Бажаю Вам не зупинятися на досягнутому, а далі продовжувати навчання у магістратурі, аспірантурі. Знання за плечами не носити, вони завжди будуть з Вами та допоможуть підкорити нові вершини юридичної науки».

Завжди сумно прощатися зі студентами, які весь час навчалися лише на відмінно. Так, випускниця Чернігівського інституту імені Героїв Крут МАУП Кузько Наталія від імені всієї групи висловила слова подяки адміністрації інституту, викладачам, всім хто був поруч усі п’ять років їхнього навчання. У своїй промові вона зробила акцент на правильності вибору вищого навчального закладу. Якісні знання, які отримали випускники, дадуть можливість їм знайти своє місце у цьому світі. На цій позитивній, радісній  ноті закінчилась святкова церемонія. Радісно було бачити щасливі  обличчя випускників.

Шановні випускники, хай ніколи не залишає Вас творча наснага! Хай серця Ваші будуть відкрити до добра, щастя любові! Хай успіх супроводжує кожен Ваш крок на Землі!

Прес-служба
Чернігівського інституту імені Героїв Крут МАУП

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com