Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Твій шлях до успіху

Добігає кінця літо, надворі середина серпня і більшість колишніх школярів стали абітурієнтами різних вузів. Якщо ти ще не визначився зі своїм навчанням та професійним майбутнім, у тебе є шанс стати студентом Економіко-правового технікуму при Міжрегіональній Академії управління персоналом. Встигни до 19 серпня долучитися до дружньої сім’ї Академії.

Після закінчення дев’яти класів, чи не вперше у своєму молодому житті, випускники загальноосвітніх шкіл мають зробити серйозний вибір: чи ще два роки пливти за течією в загальноосвітній школі, чи поринути у справді доросле життя і перетворитися зі школяра на студента. А вже вирішивши змінити своє життя, молода людина опиняється перед іншим, не менш важливим вибором: де здобути якісну середню освіту, витративши якомога менше грошей?

Слід враховувати, що згідно з законом «Про освіту» в Україні запроваджена ступенева підготовка фахівців: молодший спеціаліст, бакалавр, спеціаліст, магістр. Таким чином, рівень молодшого спеціаліста є лише першим кроком у здобутті повної вищої освіти. Тобто навчання в технікумі є і престижним і вигідним. Сьогодні Економіко-правовий технікум при Міжрегіональній Академії управління персоналом має всі переваги освітніх закладів цього типу.

По-перше,- це зменшення терміну загальноосвітньої підготовки. Молода людина на два роки раніше відчуває себе студентом.

По-друге, студенти технікуму економлять певний час, порівняно зі своїми однолітками-школярами, оскільки протягом перших двох років навчання передбачено опанування шкільної програми 11 класів.

По-третє,що є найголовнішим, мають можливість без іспитів продовжити навчання за своєю спеціальністю в одному з інститутів Президентського університету МАУП з третього курсу.

По-четверте, студенти нашого технікуму можуть жити справжнім студентським життям, наповненим безліччю цікавих подій і творчих проектів.

До того ж, навчання у ЕПТ вигідне і з точки зору економії коштів. Помірна ціна може зацікавити представників практично всіх соціальних верств населення. А випускники технікуму мають гарантовану знижку для подальшого навчання в МАУП.

Підготовка у технікумі здійснюється за спеціальностями, що відповідають напрямкам підготовки студентів в інститутах Академії: організація виробництва; соціальна робота; бухгалтерський облік; фінанси і кредит; правознавство; обслуговування програмних систем і комплексів; розробка програмного забезпечення; туристичне обслуговування.

Навчання у технікумі здійснюється на базі 9 та 11 класів. Ті, хто навчається на базі 9-ти класів протягом першого навчального року засвоюють програму середньої школи і протягом двох наступних років опановують обрану спеціальність. Після закінчення навчання випускники технікуму отримують атестат про повну загальну середню освіту та диплом молодшого спеціаліста. Випускники 11-х класів зараховуються на 2 курс навчання на денну та заочну форму без вступних іспитів (при наявності сертифікатів Українського центру оцінювання якості освіти).

Під час навчання студенти проходять практику у профілюючих установах, організаціях, підприємствах різних форм власності, банках, органах виконавчої влади тощо. Студенти забезпечуються навчально-методичною літературою. Інформаційне забезпечення слухачів надає Міжнародний бібліотечно-інформаційний центр ім. Ярослава Мудрого.

Економіко-правовий технікум при Міжрегіональній Академії управління персоналом має два відділення: Дарницьке та Святошинське. Метою їх створення є бажання наблизити місце навчання до місця проживання студентів, враховуючи, по-перше, що середній вік студентів І курсу технікуму — 14-15 років, по-друге, тепер вони зможуть вигідніше використовувати свій час, а це значний «плюс» для завжди перевантаженого навчанням студента.

Девіз Економіко-правового технікуму — «надання якісної освіти за помірну ціну». Навчальний процес забезпечує колектив досвідчених педагогів (1/3 з яких — безпосередньо викладачі Академії, кандидати та доктори наук), штатні психологи, уважні куратори, головне завдання яких — з одного боку — бути посередником між студентом та його батьками, а з другого — між викладачами та дирекцією технікуму. Куратори в технікумі керують студентами під час навчального процесу, слідкують за рівнем успішності, за відвідуванням, атмосферою в студентському колективі, допомагають в організації змістовного дозвілля і у вирішенні поточних питань, які можуть виникати у молодих людей. Зробити навчання своїх студентів не лише корисним, але й цікавим — ось мета колективу Економіко-правового технікуму при МАУП.

Саме в ці дні, до 19 серпня здійснюється додатковий набір на всі спеціальності денної та заочної форми навчання!

У Вас ще є час, щоб стати студентом ще цього навчального року.

Економіко-правовий технікум при МАУП
м. Київ, пр-т Червонозоряний, 146, т.: 258-21-24, 524-61-86, 525-12-37

Святошинське відділення
м. Київ, вул. Тулузи, 6-а, т.: 405-87-35, 536-49-00

Дарницьке відділення
м. Київ, вул. Вербицького, 14-г, т.: 560-37-73

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com