Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

ВІТАЄМО З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!

Наглядова рада, ректорат, багатотисячний колектив Міжрегіональної Академії управління персоналом, колективи Видавничого дому ДП «Персонал» та інших споріднених структур МАУП, а також редакції газети «Персонал Полюс» щиро вітають з Днем народження Георгія Васильовича Щокіна - Голову Наглядової ради МАУП, засновника Академії, Заслуженого працівника освіти України!

Георгій Васильович - людина і фахівець, який зробив вагомий внесок у розвиток вітчизняної вищої освіти. Його ім’я добре відоме і вшановане не тільки в Україні, а й далеко за її межами.  Багаторічний доробок Георгія Васильовича - талановитого організатора освіти відзначено численними високими нагородами. 

Під новаторським проводом та завдяки самовідданій праці Георгія Васильовича 22 років тому в незалежній Україні з’явився один з перших недержавних навчальних закладів - Міжрегіональна Академія управління персоналом, якому й досі немає рівних на теренах Вітчизни і де опановують сучасні знання десятки тисяч студентів багатьох країн світу.

Тож висловлюємо Георгію Васильовичу щиру подяку за значний доробок на освітянській ниві, бажаємо подальших  звершень у науково-освітянській діяльності на благо українського народу!

Нехай і надалі могутнішає Академія, вкарбовуються в її історію нові яскраві сторінки, підноситься та зміцнюється авторитет на освітянському просторі та міжнародній арені!

Козацького Вам здоров’я, бадьорості духу, творчого довголіття, здійснення найзаповітніших мрій та задумів! Безмежного щастя та радості у житті Вам і Вашій родині!

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com